Hulp nodig bij jouw masterscriptie?

Ben je op zoek naar specifieke en/ of persoonlijke hulp bij jouw masterscriptie? Bij ScriptieMaster krijg je resultaatgerichte begeleiding, zodat jij jouw masterscriptie makkelijker haalt!

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Hulp nodig bij jouw masterscriptie?

Ben je op zoek naar specifieke en/ of persoonlijke hulp bij jouw masterscriptie? Bij ScriptieMaster krijg je resultaatgerichte begeleiding, zodat jij jouw masterscriptie makkelijker haalt! Met een team van meer dan 170 scriptiebegeleiders staan wij klaar om jou naar het succesvol behalen van jouw scriptie te helpen. ScriptieMaster biedt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan waarin onze matchmakers zullen kijken naar jouw wensen en behoeften en een passende begeleider voor jouw vinden. Voor ons is het allerbelangrijkste dat een begeleider voldoet aan jouw vraag en eisen. Hier houden we dan ook goed rekening mee. Wanneer je zeker bent dat je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken, word je meteen aan een van onze begeleiders gekoppeld voor een snelle start/snel vervolg van jouw scriptie.

De juiste scriptiehulp bij jouw vraagstuk

Voor masterstudenten van alle studies in Nederland

Hulp bij ScriptieMaster

ScriptieMaster biedt hulp van A tot Z: we helpen met brainstormen, denken mee over een goede hoofdvraag en ondersteunen jou als master scriptant in de opbouw en structuur. Jij kunt als student kiezen voor 1-op-1 begeleiding op locatie of zelfs online. Onze scriptiebegeleiders kunnen jou op verschillende manieren te helpen!

ScriptieMaster - Masterscriptie

Verschil tussen een bachelor- en masterscriptie

Er zitten natuurlijk een paar grote verschillen tussen een scriptie voor een bachelor student en een masterstudent. Waar een bachelor thesis qua ECTS tussen de 6 en de 12 zit, zit die van een master op 18 ECTS. Omdat één enkele ECT 28 uur bedraagt, neemt een masterscriptie dus aanzienlijk meer tijd in beslag. Dit resulteert in master thesissen die uit meer pagina’s bestaan dan die van een bachelor. Benieuwd naar wat er nog meer anders is aan een masterscriptie? Lees hier alles over de verschillen tussen een bachelor- en masterscriptie.

ScriptieMaster - Masterscriptie

Eisen masterscriptie

Wat wordt er nou eigenlijk allemaal verwacht van een masterscriptie? Een master thesis bestaat uit een onderzoek met centraal een onderzoeksvoorstel en een probleemstelling. De juiste probleemstelling vormt het raamwerk van elk wetenschappelijk onderzoek. Een probleemstelling komt voort uit een specifieke vraag die je over een bepaald proces of fenomeen wilt stellen. Dit is bovendien het vertrekpunt van een onderzoeksopzet. Een masterscriptie heeft bij uitstek een wetenschappelijk academisch karakter. Dit houdt in dat allereerst de probleemstelling diepgeworteld is in een serieuze wetenschappelijke theorie en aansluit op recente literatuur over het onderwerp. Vervolgens wordt er een onderzoek gedaan vanuit een vooraf opgestelde methode. Last but not least moet de verslaglegging voldoen aan de wetenschappelijke eisen.

ScriptieMaster - Masterscriptie

Wil jij ook hulp bij je masterscriptie? Vraag een gratis adviesgesprek aan en wij zorgen ervoor dat jij gekoppeld wordt met een scriptie expert met ervaring binnen jouw studierichting.

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt

Waarom scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster?

Met meer dan 170 scriptiebegeleiders staat er altijd een specialist voor je klaar