typen-scriptie
Scriptiebegeleiding voor iedere HBO-scriptie!
Voor iedere HBO student hebben wij een passende scriptiebegeleider.
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Scriptiebegeleiding voor HBO studenten

Aan de afsluiting van een HBO studie worden steeds meer en hogere eisen gesteld, terwijl er tegelijkertijd vaak minder tijd is voor begeleiding vanuit de hogeschool. Veel studenten hebben moeite met het steeds belangrijker wordende theoretische en methodologische deel van de scriptie en maken daarom gebruik van extra begeleiding. De scriptiebegeleiders van ScriptieMaster houden rekening met de specifieke eisen en feedback vanuit jouw hogeschool. Zo stellen we samen het door jou op te leveren eindproduct vast. Door een heldere planning en tussentijdse deadlines krijg je tijdens het scriptietraject met grotere regelmaat concrete en inhoudelijke feedback waardoor je jouw scriptie naar tevredenheid en op tijd afrondt.

Wanneer studenten bij een organisatie afstudeeronderzoek doen kan het lastig zijn de juiste balans te vinden tussen de eisen vanuit de organisatie en vanuit het HBO. De scriptiebegeleider van de hogeschool wil een HBO waardig onderzoek terwijl de afstudeerbegeleider vanuit de organisatie een zo praktisch mogelijk resultaat/ implementatierapport voor de organisatie wil. Een externe scriptiebegeleider van ScriptieMaster kan hierin de objectieve partij zijn die ervoor zorgt dat je zowel met een goed cijfer afstudeert als concrete aanbevelingen aan jouw afstudeerorganisatie kan opleveren.

Of je nu een scriptie moet schrijven of een afstudeeropdracht bij een organisatie moet uitvoeren, je bent bij ons aan het juiste adres voor scriptiebegeleiding op HBO niveau. Wij staan voor:

Gespecialiseerde scriptiebegeleiding

Al onze begeleiders zijn uiteraard zelf afgestudeerd en velen van hen hebben meerdere studies gedaan, zijn gepromoveerd of werkzaam bij een hogeschool of universiteit. Onze begeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van HBO scripties waardoor je zeker weet dat je je studie goed kunt afronden. Doordat je bij ScriptieMaster gekoppeld wordt aan een begeleider met expertise in jouw vakgebied kunnen onze begeleiders jou extra goed helpen met inhoudelijke vraagstukken.

Meer weten? Bel dan op 010 – 714 23 43 of maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 - 714 23 43.Gelieve dit veld leeg te laten.