Laat jouw scriptie nakijken!

Laat jouw scriptie nakijken bij ScriptieMaster! Eén van onze 170+ scriptie-experts kan jouw scriptie controleren op zowel inhoud, structuur en academisch taalgebruik!

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,6
4.4/5

352

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

De scriptie nakijkservice bij ScriptieMaster

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

Ben jij al goed op weg met je scriptie, maar wil je zeker weten dat je de juiste richting op gaat of sta je op het punt om je scriptie in te leveren, maar wil je extra zekerheid dat je een voldoende scoort? Je scriptie laten nakijken is een goede manier om zeker te zijn van jezelf en de kwaliteit van het werk dat je gaat inleveren. Je kunt bij ScriptieMaster jouw scriptie door één van onze 170+ scriptie-experts laten nakijken. Dit kan op inhoud, structuur en academisch taalgebruik. Onze begeleiders geven je concrete feedback. Dit doen zij door middel van het plaatsen van opmerkingen in jouw document, deze veranderingen kan jij vervolgens heel simpel zelf doorvoeren. Het kan veel tijd in beslag nemen om jouw scriptie helemaal zelf na te kijken, maar een scriptie laten controleren is bij ScriptieMaster zo gebeurd! Je kunt jouw scriptie al binnen 3 dagen nagekeken terugkrijgen. Je kunt hier direct een gratis adviesgesprek aanvragen als jij interesse hebt in het laten nakijken van jouw scriptie of in scriptiebegeleiding. Je bent hierna nog nergens aan verbonden, met het adviesgesprek kunnen wij kijken wat jouw wensen zijn en welke begeleider hierbij past.

Scriptie nakijken op inhoud

De inhoud van jouw scriptie is het allerbelangrijkste deel van jouw scriptie, hier bestaat jouw scriptie uit. Misschien ben je net begonnen met je scriptie of ben je er al maanden mee bezig. Een scriptie controleren op inhoud is een slimme zet ongeacht jouw fase in het schrijfproces. Eén van onze 170+ ervaren scriptiebegeleiders kijkt jouw scriptie inhoudelijk na. Vanwege ons grote aanbod aan scriptiebegeleiders is er altijd wel iemand beschikbaar die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zij hebben diepgaande kennis over het onderwerp en kunnen de inhoud controleren op mogelijke fouten en andere verbeterpuntjes. Een scriptie nakijken op inhoud houd ook in dat er gekeken wordt of alle beredeneringen en argumentatie van punten kloppen. Hiernaast is scriptie laten nakijken op inhoud is vanuit school niet verboden, zowel op het hbo als de universiteit.

Scriptie nakijken op taal

Een scriptie kan afgekeurd worden op basis van een gebrek aan academisch taalgebruik en te veel spel- en grammaticale fouten. Hoewel de inhoud van jouw scriptie mogelijk kort wordt gecontroleerd door een interne begeleider is dit niet het geval bij het taalgebruik. Een scriptie nakijken op taal houdt dus in dat de taal- en spelfouten gecorrigeerd worden en dat de juiste woorden uitgekozen worden die bij een academische schrijfstijl passen. Een scriptie nakijken op taal kan veel tijd kosten maar met de hulp van onze begeleiders kan jij zonder zorgen jouw scriptie inleveren. Je kunt jouw scriptie al binnen 3 dagen volledig nagekeken terugkrijgen. Bij een scriptie nakijken op taal is het zelfs toegestaan om de correcties van een externe partij gelijk door te voeren, echter vinden wij het belangrijk dat jij nog steeds controle hebt over jouw eigen scriptie. Daarom kan jij er zelf voor kiezen of een verandering wel of niet doorgevoerd wordt.

Scriptie nakijken op structuur

Naast de inhoud en het taalgebruik is de structuur van jouw scriptie ook belangrijk. Klopt de hoofdstukindeling, zijn pagina’s volgens de academische richtlijnen ingedeeld, etc. Dit zijn allemaal belangrijke punten om te controleren voordat je jouw scriptie inlevert. Een verkeerde structuur kan jouw scriptie een onprofessionele uitstraling geven, ondanks dat de inhoud misschien wel goed is. Bij een scriptie nakijken op structuur wordt er ook gekeken op zinsniveau, zodra jouw scriptie expert alle verbeteringen heeft aangegeven in de vorm van opmerkingen in het document is jouw scriptie perfect opgebouwd!

Voordelen nakijkservice scriptie

Jouw scriptie laten nakijken door in jouw vakgebied gespecialiseerde professionals biedt veel voordelen. Veel studenten kampen met het probleem dat de begeleider vanuit school onduidelijke feedback geeft of simpelweg niet genoeg tijd heeft om de scriptie echt goed na te kijken. Is dit ook bij jou het geval dan kan je scriptie laten nakijken bij ScriptieMaster de perfecte oplossing voor jou zijn. Naast dat dit jou een hoop tijd scheelt is de kans ook groot dat jij een hoger cijfer haalt omdat de scriptie van te voren is nagekeken door een expert met alle benodigde vakspecifieke kennis. Hierdoor kan je met een gerust hart je scriptie inleveren, terwijl je ook nog eens leert van je fouten.

Scriptie nakijken kosten

Bij ScriptieMaster streven wij ernaar om het investeren in je toekomst voor iedereen betaalbaar te maken. Wij houden scherpe prijzen aan voor onze scriptie nakijkservice van het hoogste niveau. De prijs die jouw scriptie kost om na te kijken wordt gebaseerd op de hoeveelheid woorden en de tijd die jouw scriptie expert bezig is met het nakijken van het stuk. Een scriptie controleren op alle drie de punten kost het meeste tijd maar zorgt voor het beste resultaat. Ben jij benieuwd voor hoeveel jij in je toekomst kan investeren, plan dan een gratis adviesgesprek in door op de onderstaande knop te klikken.

Voordelen nakijkservice scriptie

Jouw scriptie laten nakijken door in jouw vakgebied gespecialiseerde professionals biedt veel voordelen. Veel studenten kampen met het probleem dat de begeleider vanuit school onduidelijke feedback geeft of simpelweg niet genoeg tijd heeft om de scriptie echt goed na te kijken. Is dit ook bij jou het geval dan kan je scriptie laten nakijken bij ScriptieMaster de perfecte oplossing voor jou zijn. Naast dat dit jou een hoop tijd scheelt is de kans ook groot dat jij een hoger cijfer haalt omdat de scriptie van te voren is nagekeken door een expert met alle benodigde vakspecifieke kennis. Hierdoor kan je met een gerust hart je scriptie inleveren, terwijl je ook nog eens leert van je fouten.

Scriptie laten nakijken? Schakel ScriptieMaster in!

Wil jij jouw scriptie laten nakijken door professionals met uitgebreide vakspecifieke kennis en volledige beheersing van de academische schrijfstijl? Dan ben je bij ScriptieMaster bij het juiste adres. De kosten van een scriptie laten nakijken bij ScriptieMaster proberen wij zo laag mogelijk te houden om de professionals van de toekomst de mogelijkheid te geven om in hun toekomst te investeren. Wij weten als de beste dat een scriptie controleren veel tijd en moeite kost en hier willen wij jou graag bij helpen. Je kunt direct contact met ons op nemen via het volgende telefoonnummer: 010 – 714 23 43 of door op de onderstaande knop te klikken om een gratis adviesgesprek in te plannen.

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt