Partners van ScriptieMaster

Waar wij ervoor zorgen dat je een uitstekende scriptie schrijft en op een prettige en efficiënte manier kunt afstuderen kunnen onze partners jou verder helpen tijdens het schrijven of nadat je jouw scriptie succesvol hebt afgerond. Hieronder vind je een overzicht van interessante websites van onze partners.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Bekijk alle partners van ScriptieMaster

Waar wij ervoor zorgen dat je een uitstekende scriptie schrijft en op een prettige en efficiënte manier kunt afstuderen kunnen onze partners jou verder helpen tijdens het schrijven of nadat je jouw scriptie succesvol hebt afgerond. Hieronder vind je een overzicht van interessante websites van onze partners.

Slim Academy

Slim Academy is ontstaan uit een samenwerking tussen SlimStuderen.nl, Capita Selecta en ScriptieMaster. Met onze samenvattingen en 1-op-1-scriptiebegeleiding staan wij klaar voor de student in het hoger onderwijs!

Sinds 1994 staat kwaliteit centraal en daardoor verkopen wij per jaar inmiddels meer dan 200.000 producten in 6 studentensteden en staan wij met meer dan 800 student-medewerkers en 170 scriptiebegeleiders door heel Nederland voor je klaar!

Benieuwd naar onze samenvattingen?

Scribbr

Scribbr

SCRiBBR: Op tijd afstuderen met de nakijkservice op taal, de plagiaatcheck en de APA Generator. 

SurveyStudent

Bij ScriptieMaster kun je terecht met al je vragen omtrent het schrijven van jouw scriptie. Maar het vinden van respondenten voor jouw onderzoek blijft nog altijd een uitdaging. SurveyStudent biedt een praktische oplossing, plaats gratis jouw survey op ons platform door op vijf andere surveys te reageren. Zo helpen we elkaar bij het vinden van respondenten, gewoon gratis en zonder veel gedoe. Tot snel!

Afstudeercadeau

Afstuderen, het is een grote prestatie. Bovendien sluit een afgestudeerde student een fase van zijn of haar leven af. Laat uw waardering blijken voor het succesvol afsluiten van deze fase en geef een cadeau dat de student in zijn of haar verdere leven nog altijd doet terugdenken aan deze mooie tijd.

Op Afstudeercadeau.nl vindt u een grote variatie aan bijzondere cadeaus voor afgestudeerden. De cadeaus zijn allemaal van zeer goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Slim Academy staat onder studenten bekend om de hoge kwaliteit van de samenvattingen. Hierdoor wordt Slim Academy geassocieerd met kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Stagemotor

Stagemotor.nl biedt je een uitkomst als online vacaturebank waar nu maar liefst 1089 meeloopstages, onderzoeksstages en afstudeerstages op te vinden zijn. Deze doorlopende stages zijn te vinden in alle regio’s van het land en worden dagelijks aangevuld. Het gaat hierbij om stages op MBO, HBO en WO niveau. Stagemotor is van alle markten thuis dus.

Stagemotor is niet alleen handig in gebruik, maar ook heel makkelijk. Binnen twee minuten heb je een profiel aangemaakt en vindt je binnen no time alle afstudeeropdrachten- en stages met betrekking tot jouw studie in je mailbox! Hoe handig is dat? Je beschikt dan over een persoonlijke pagina waar je alle sollicitaties en uitnodigingen bij kan houden. Hou deze pagina goed up to date met een CV en een eventuele pasfoto, des te sneller zal je ook een stage vinden.

Afstudeerstages vinden via Stagemotor kost dus weinig tijd en moeite. Piece of cake toch? Dus heb jij vandaag nog een stage- of afstudeerplek nodig? Klik dan hier, meld je aan en vul je profiel in. Zo ontvang jij altijd als eerste alle nieuwe afstudeerstages en de beste afstudeeropdrachten in je mailbox!

Knoowy

Koop en verkoop samenvattingen, aantekeningen, verslagen en uitwerkingen geschreven door studenten van jouw opleiding.

Uitgetypt

Interviews uitwerken voor je scriptie? Zit je in tijdnood voor de deadline? Kun jij je tijd wel beter besteden dan het uittypen van opnamen? We helpen je graag door het frustrerende werk uit handen te nemen.

Hulpstudent.nl

Hulpstudent.nl is altijd op zoek naar nieuwe, frisse gezichten om onze klanten te ondersteunen in en om het huis. Denk hierbij aan boodschappen doen, de afwas, stofzuigen, hulp in de tuin of gewoon gezellig een kopje koffie drinken! Als Hulpstudent werk je bij één of meerdere van onze klanten in jouw omgeving. Je reageert zelf op de vacatures die het best bij jou en jouw agenda passen.

Jobnet

Jobnet is een carrièreportal en vacaturebank, gericht op studenten, starters en (young) professionals. Jobnet helpt je graag aan jouw nieuwe baan, bijbaan, stage of traineeship. Hoe we dat doen? Simpel, met TalentMatch matchen we de juiste kandidaat met de juiste werkgever/vacature.

Jouw TalentMatch Profiel kun je zien als een datingprofiel, maar dan voor je carrière!

Hier vind je alles voor je carrière.

Editoo

Snelhechters en ringbanden maken plaats voor een écht boek. Bij Editoo bestel je jouw scriptie eenvoudig online. Het enige wat je moet doen is jouw scriptie als PDF
opslaan. Met de speciaal ontworpen bestelmodule upload je eenvoudig jouw
scriptie en stel je met een handomdraai de omslag samen. Geen indesign
of Photoshop vereist. Het inbinden van je scriptie is nog nooit zo makkelijk geweest. Bekijk alvast een aantal mooie voorbeelden van studenten die je voorgingen. Meer weten over de mogelijkheden of juist even persoonlijk contact hebben met één van de specialisten, ga naar editoo.nl

Bestel je scriptie als écht boek door Editoo en laat je stagebegeleider en -docent versteld staan. Ontvang 20% korting met couponcode: masterinscripties20.

De voordelen van Editoo:

  • Online je eigen omslag ontwerpen
  • Standaard full colour omslag en binnenwerk
  • Boekhandel kwaliteit tegen een studenteprijs
  • Online je scriptie bestellen
  • Thuisbezorgd binnen 48 uur
  • Vanaf 1 exemplaar
  • Slechts één pdf bestand nodig

Biblus

Een scriptie schrijven, het kost je heel wat moeite. Je bent een half jaar aan het bikkelen om al je kennis over een bepaald onderwerp en je uitkomsten van je onderzoek goed op papier te zetten. Doodzonde eigenlijk dat de meerderheid hier helemaal niets mee doet, het wordt niet gepubliceerd of online gevonden! Biblus.nl is een platform die scriptie’s die normaal in de oude doos verdwijnen een plek online te geven. Een platform met alle wetenschappelijke artikelen van onze slimme studenten op één website. Makkelijk te vinden voor andere en je geeft jezelf ook nog eens een bepaalde exposure. Kijk voor meer informatie op Biblus.nl.

YoungCapital

Op zoek naar een baan naast je studie? Check dan eens de vacatures van vacatures van Studentenwerk. Ben je internationaal georiënteerd? Dan vind je misschien wel de ideale studentenvacature via Studentjob. Beide websites zijn onderdeel van YoungCapital.

Stagereizen

Stagereizen bemiddelt al sinds 2007 stages in Australië en stages in Nieuw-Zeeland. Een buitenlandse stage regelen is niet niks, er komt veel bij kijken. Stagereizen helpt jou bij het hele proces zodat jij met een gerust hart naar de andere kant van de wereld kan vertrekken.

Het begint allemaal bij een passende stage, die gegarandeerd perfect aansluit op jouw wensen en behoeften en de eisen van je school. Verder helpt Stagereizen je bij praktische zaken als het vliegticket, visum, de huisvesting, verzekering en je aankomst. Ons deskundige team en de zorgvuldig samengestelde reader loodsen je door dit proces heen. Bovendien staan sociale activiteiten hoog in het vaandel, dus kan Stagereizen je ook alles vertellen over weekendtrips en te gekke barbecues, borrels en langere trips.

Stagereizen is het enige stage bemiddelingsbureau voor Australië en Nieuw-Zeeland met een kantoor op locatie. Bovendien geldt er een laagste prijs garantie en een no-cure-no-pay, waardoor je zeker waar krijgt voor je geld. In de 10 jaar dat Stagereizen bestaat, zijn al meer dan 1.500 studenten succesvol bemiddeld. Doe een gratis check om te kijken welke uitdagingen Stagereizen voor jou in petto heeft.”

De Nederlandse Carrièredagen

De Nederlandse Carrièredagen, het grootste carrière-evenement van het najaar vindt plaats op 17 en 18 november te Utrecht.

Studeersnel

Op Studeersnel vind je alle samenvattingen, oude tentamens, college-aantekeningen en uitwerkingen om je tentamens met hogere cijfers te halen.

Amberscript

Bezig met het uittypen van interviews en de deadline komt dichter bij?
Te veel tijd kwijt aan het uittypen van interviews?
Je kunt jouw interviews door middel van kunstmatige intelligentie automatisch uit laten typen.
– bespaar veelt tijd; herschrijf alleen die zinnen waarvan de audio onduidelijk is
– herkent meerdere sprekers
– de meest accurate spraakherkenning in het Nederlands en in het Engels
– ontwikkelt door taalwetenschappers in Nederland
– super gebruiksvriendelijk – binnen 20 minuten heb je jouw transcript