Partners van ScriptieMaster

Waar wij ervoor zorgen dat je een uitstekende scriptie schrijft en op een prettige en efficiënte manier kunt afstuderen kunnen onze partners jou verder helpen tijdens het schrijven of nadat je jouw scriptie succesvol hebt afgerond. Hieronder vind je een overzicht van interessante websites van onze partners.

Capita Selecta helpt studenten met het voorbereiden van hun tentamens door het aanbieden van bijlescursussen. Sinds de oprichting in 1994 is gebleken dat studenten veel baat hebben bij deze vorm van studieondersteuning. Dit heeft ertoe geleid dat Capita Selecta landelijk marktleider is op de markt van bijlescursussen.

Het doel van Capita Selecta is om studenten optimaal voor te bereiden op het tentamen. Door het aanbieden van hoogwaardige trainingen tegen een betaalbare prijs helpt Capita Selecta jaarlijks ruim 12.000 studenten met het behalen van hun tentamens. Capita Selecta geniet een enorme bekendheid binnen de studentenwereld en wordt gezien als ultiem hulpmiddel bij het behalen van het tentamen. Door de hoge kwaliteit van de cursussen bereiken wij hiermee een slagingspercentage van meer dan 70%. De repetitoren worden uiteraard streng geselecteerd. Zonder hen zou Capita Selecta niet zo’n hoog slagingspercentage halen. Het is ook mogelijk om op deze groep te adverteren.

Capita Selecta biedt voor diverse studies stoomcursussen aan op zes universiteiten in Nederland: Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Leiden. worden stoomcursussen aangeboden.

SCRiBBR: Op tijd afstuderen met de nakijkservice op taal, de plagiaatcheck en de APA Generator. 

SlimStuderen.nl is bij studenten een bekend en vertrouwd handelsmerk op het gebied van samenvattingen van boeken. Jaarlijks worden meer dan 100.000 verslagen verkocht aan universitaire studenten. Het doel van SlimStuderen.nl is dan ook om studeren efficiënter te maken. Hiervoor worden accurate en actuele samenvattingen van de lesstof verzorgd. De verslagen kunnen online worden besteld op www.slimstuderen.nl en worden bij de studenten thuisbezorgd.

Elk jaar worden er voor de verschillende tentamenperiodes verslagen gemaakt voor studenten. De schrijvers worden streng geselecteerd op basis van hun cijfers en affiniteit met de Nederlandse taal, waardoor het goede tot uitmuntende studenten zijn.

Het grootste gedeelte van de klanten van SlimStuderen.nl studeert aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast worden ook veel verslagen verkocht op de Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Utrecht, Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit Leiden.

SlimStuderen.nl staat onder studenten bekend om de hoge kwaliteit van de samenvattingen. Hierdoor wordt SlimStuderen geassocieerd met kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Students for Students bemiddelt al 20 jaar in hoogopgeleid personeel, HBO en WO studenten en young professionals tot vijf jaar werkervaring. Het concept is kortgezegd ‘van student tot starter’.

Je kunt bij ons terecht voor een interessante bijbaan naast het schrijven van je scriptie. Maar ook als je net bent afgestudeerd, helpen wij je graag met het zoeken van een geschikte startersfunctie.  Omdat bij Students for Students niet kwantiteit maar juist kwaliteit voorop staat, vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Wij kijken niet alleen naar je opleiding en ervaring, maar ook naar jou als persoon. Denk aan behoeften, vaardigheden, talenten en ambities. In een intake gesprek proberen wij een zo goed mogelijk beeld van je te krijgen om op die manier een passende functie voor je te vinden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, schrijf je snel in op www.vanstudenttotstarter.nl of kom langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam!

Afstuderen, het is een grote prestatie. Bovendien sluit een afgestudeerde student een fase van zijn of haar leven af. Laat uw waardering blijken voor het succesvol afsluiten van deze fase en geef een cadeau dat de student in zijn of haar verdere leven nog altijd doet terugdenken aan deze mooie tijd.

Op Afstudeercadeau.nl vindt u een grote variatie aan bijzondere cadeaus voor afgestudeerden. De cadeaus zijn allemaal van zeer goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

SlimStuderen.nl staat onder studenten bekend om de hoge kwaliteit van de samenvattingen. Hierdoor wordt SlimStuderen geassocieerd met kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Bij ScriptieMaster kun je terecht met al je vragen omtrent het schrijven van jouw scriptie. Maar het vinden van respondenten voor jouw onderzoek blijft nog altijd een uitdaging. SurveyStudent biedt een praktische oplossing, plaats gratis jouw survey op ons platform door op vijf andere surveys te reageren. Zo helpen we elkaar bij het vinden van respondenten, gewoon gratis en zonder veel gedoe. Tot snel!

Stagemotor.nl biedt je een uitkomst als online vacaturebank waar nu maar liefst 1089 meeloopstages, onderzoeksstages en afstudeerstages op te vinden zijn. Deze doorlopende stages zijn te vinden in alle regio’s van het land en worden dagelijks aangevuld. Het gaat hierbij om stages op MBO, HBO en WO niveau. Stagemotor is van alle markten thuis dus.

Stagemotor is niet alleen handig in gebruik, maar ook heel makkelijk. Binnen twee minuten heb je een profiel aangemaakt en vindt je binnen no time alle afstudeeropdrachten- en stages met betrekking tot jouw studie in je mailbox! Hoe handig is dat? Je beschikt dan over een persoonlijke pagina waar je alle sollicitaties en uitnodigingen bij kan houden. Hou deze pagina goed up to date met een CV en een eventuele pasfoto, des te sneller zal je ook een stage vinden.

Afstudeerstages vinden via Stagemotor kost dus weinig tijd en moeite. Piece of cake toch? Dus heb jij vandaag nog een stage- of afstudeerplek nodig? Klik dan hier, meld je aan en vul je profiel in. Zo ontvang jij altijd als eerste alle nieuwe afstudeerstages en de beste afstudeeropdrachten in je mailbox!

Koop en verkoop samenvattingen, aantekeningen, verslagen en uitwerkingen geschreven door studenten van jouw opleiding.

Interviews uitwerken voor je scriptie? Zit je in tijdnood voor de deadline? Kun jij je tijd wel beter besteden dan het uittypen van opnamen? We helpen je graag door het frustrerende werk uit handen te nemen.

Hulpstudent.nl is altijd op zoek naar nieuwe, frisse gezichten om onze klanten te ondersteunen in en om het huis. Denk hierbij aan boodschappen doen, de afwas, stofzuigen, hulp in de tuin of gewoon gezellig een kopje koffie drinken! Als Hulpstudent werk je bij één of meerdere van onze klanten in jouw omgeving. Je reageert zelf op de vacatures die het best bij jou en jouw agenda passen.

Jobnet is een carrièreportal en vacaturebank, gericht op studenten, starters en (young) professionals. Jobnet helpt je graag aan jouw nieuwe baan, bijbaan, stage of traineeship. Hoe we dat doen? Simpel, met TalentMatch matchen we de juiste kandidaat met de juiste werkgever/vacature.

Jouw TalentMatch Profiel kun je zien als een datingprofiel, maar dan voor je carrière!

Hier vind je alles voor je carrière.

Snelhechters en ringbanden maken plaats voor een écht boek. Bij scriptiemaken.nl bestel je jouw scriptie eenvoudig online. Het enige wat je moet doen is jouw scriptie als PDF opslaan. Met de speciaal ontworpen bestelmodule upload je eenvoudig jouw scriptie en stel je met een handomdraai de omslag samen. Geen indesign of Photoshop vereist. Het inbinden van je scriptie is nog nooit zo makkelijk geweest. Bekijk alvast een aantal mooie voorbeelden van studenten die je voorgingen. Meer weten over de mogelijkheden of juist even persoonlijk contact hebben met één van de specialisten, ga naar scriptiemaken.nl.

Bestel je scriptie als écht boek door scriptiemaken.nl en laat je stagebegeleider en -docent versteld staan. Ontvang 20% korting met couponcode: masterinscripties20.

De voordelen van scriptiemaken.nl:

  • Online je eigen omslag ontwerpen
  • Standaard full colour omslag en binnenwerk
  • Boekhandel kwaliteit tegen een studenteprijs
  • Online je scriptie bestellen
  • Thuisbezorgd binnen 48 uur
  • Vanaf 1 exemplaar
  • Slechts één pdf bestand nodig
Een scriptie schrijven, het kost je heel wat moeite. Je bent een half jaar aan het bikkelen om al je kennis over een bepaald onderwerp en je uitkomsten van je onderzoek goed op papier te zetten.
Doodzonde eigenlijk dat de meerderheid hier helemaal niets mee doet, het wordt niet gepubliceerd of online gevonden! Biblus.nl is een platform die scriptie’s die normaal in de oude doos verdwijnen een plek online te geven. Een platform met alle wetenschappelijke artikelen van onze slimme studenten op één website. Makkelijk te vinden voor andere en je geeft jezelf ook nog eens een bepaalde exposure. Kijk voor meer informatie op Biblus.nl.

Op zoek naar een baan naast je studie? Check dan eens de vacatures van vacatures van Studentenwerk. Ben je internationaal georiënteerd? Dan vind je misschien wel de ideale studentenvacature via Studentjob. Beide websites zijn onderdeel van YoungCapital.

eFaqt is een online studieplatform dat studenten helpt om beter te leren en succesvoller te worden in hun studie!

Slimme studeer technieken helpen studenten om het beste uit zichzelf te halen. eFaqt verzorgt elke stap die nodig is om goed te kunnen studeren: sneller lezen, beter samenvatten en de belangrijkste informatie op een leuke manier onthouden! Het platform gebruikt wetenschappelijk bewezen methodes om te verzekeren dat elke minuut die studenten aan het studeren besteden, effectief wordt gebruikt.

Studente benutten hun tijd beter en daardoor is de productiviteit erg hoog. Dit geeft een gevoel van zelfvertrouwen. Ze weten dat ze er alles aan hebben gedaan om te zorgen dat ze goede resultaten zullen behalen tijdens de aankomende examens.

Met eFaqt zijn er geen langdradige en saaie vakken meer: slimme notities, flashcards en mindmaps zorgen voor een interactieve en gamified studie ervaring. Door leermomenten voor de gebruikers in te roosteren en om samenvattingen op elk apparaat te kunnen oefenen, maakt dit studieplatform & de app het leven van studenten een stuk makkelijker!

Probeer eFaqt en studeer slimmer!

Stagereizen bemiddelt al sinds 2007 stages in Australië en stages in Nieuw-Zeeland. Een buitenlandse stage regelen is niet niks, er komt veel bij kijken. Stagereizen helpt jou bij het hele proces zodat jij met een gerust hart naar de andere kant van de wereld kan vertrekken.

Het begint allemaal bij een passende stage, die gegarandeerd perfect aansluit op jouw wensen en behoeften en de eisen van je school. Verder helpt Stagereizen je bij praktische zaken als het vliegticket, visum, de huisvesting, verzekering en je aankomst. Ons deskundige team en de zorgvuldig samengestelde reader loodsen je door dit proces heen. Bovendien staan sociale activiteiten hoog in het vaandel, dus kan Stagereizen je ook alles vertellen over weekendtrips en te gekke barbecues, borrels en langere trips.

Stagereizen is het enige stage bemiddelingsbureau voor Australië en Nieuw-Zeeland met een kantoor op locatie. Bovendien geldt er een laagste prijs garantie en een no-cure-no-pay, waardoor je zeker waar krijgt voor je geld. In de 10 jaar dat Stagereizen bestaat, zijn al meer dan 1.500 studenten succesvol bemiddeld. Doe een gratis check om te kijken welke uitdagingen Stagereizen voor jou in petto heeft.”

De Nederlandse Carrièredagen, het grootste carrière-evenement van het najaar vindt plaats op 17 en 18 november te Utrecht.

Op Studeersnel vind je alle samenvattingen, oude tentamens, college-aantekeningen en uitwerkingen om je tentamens met hogere cijfers te halen.

Bezig met het uittypen van interviews en de deadline komt dichter bij?
Te veel tijd kwijt aan het uittypen van interviews?
Je kunt jouw interviews door middel van kunstmatige intelligentie automatisch uit laten typen.
– bespaar veelt tijd; herschrijf alleen die zinnen waarvan de audio onduidelijk is
– herkent meerdere sprekers
– de meest accurate spraakherkenning in het Nederlands en in het Engels
– ontwikkelt door taalwetenschappers in Nederland
– super gebruiksvriendelijk – binnen 20 minuten heb je jouw transcript