Afstuderen naast jouw baan? Benieuwd hoe wij samen het overzicht en tempo in jouw scriptietraject kunnen waarborgen?

   Scriptiebegeleiding voor werkenden en professionals (Deeltijd)

   Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

   Ook deeltijd studenten en/of professionals zijn bij ScriptieMaster aan het juiste adres. Onze begeleiders kijken namelijk niet alleen naar de eisen vanuit de onderwijsinstelling, ook de tijd die de scriptant in de scriptie kan steken wordt meegenomen bij het samenstellen van jouw scriptietraject. Zo kunnen we rekening houden met het drukke leven van de deeltijdstudent. Bekijk hieronder welke situatie voor jou van toepassing is en welke begeleiding ScriptieMaster hierin te bieden heeft.

   Waar de reguliere student over het algemeen tijd in overvloed heeft om een scriptie te schrijven, is tijd, bij degenen die daarnaast ook nog een baan en/of een druk gezinsleven hebben, vaak juist de beperkende factor. Dit stelt niet alleen andere maar ook hogere eisen aan de scriptiebegeleiding. Zo komen niet alleen zaken als structuur, opbouw en bronverwijzingen aan de orde maar spelen vaak vooral effectiviteit en een efficiënte tijdsbesteding een grote rol. Daarnaast is planning, en dan in het bijzonder het vasthouden daaraan, cruciaal. Er zijn immers geen volledige dagen beschikbaar om achterstanden in te halen of hele hoofdstukken te herschrijven. Idealiter komt elke letter die op papier komt te staan ook terug in de concept versie. Dit alles vraagt om een intensievere vorm van scriptiebegeleiding dan bij een reguliere student.

   Binnen de begeleiding voor deeltijd studenten is veel ruimte voor maatwerk en kan de intensiteit van de begeleiding eenvoudig verhoogd of verlaagd worden indien de omstandigheden daarom vragen. Kortom: flexibiliteit en maatwerk staan voorop.

   Voor nadere informatie en een eerste telefonische kennismaking met een van onze begeleiders kunt u contact opnemen via 010 – 714 23 43, of uw gegevens achterlaten via het formulier onderaan op deze pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00