Scriptiebegeleiding voor werkenden

Ook deeltijd studenten en/of professionals zijn bij ScriptieMaster aan het juiste adres. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,6
4.4/5

352

Beoordelingen

10000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Scriptiebegeleiding voor werkenden en professionals (Deeltijd)

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

Ook deeltijd studenten en/of professionals zijn bij ScriptieMaster aan het juiste adres. Onze begeleiders kijken namelijk niet alleen naar de eisen vanuit de onderwijsinstelling, ook de tijd die de scriptant in de scriptie kan steken wordt meegenomen bij het samenstellen van jouw scriptietraject. Zo kunnen we rekening houden met het drukke leven van de deeltijdstudent. Bekijk hieronder welke situatie voor jou van toepassing is en welke begeleiding ScriptieMaster hierin te bieden heeft.

Waar de reguliere student over het algemeen tijd in overvloed heeft om een scriptie te schrijven, is tijd, bij degenen die daarnaast ook nog een baan en/of een druk gezinsleven hebben, vaak juist de beperkende factor. Dit stelt niet alleen andere maar ook hogere eisen aan de scriptiebegeleiding. Zo komen niet alleen zaken als structuur, opbouw en bronverwijzingen aan de orde maar spelen vaak vooral effectiviteit en een efficiënte tijdsbesteding een grote rol. Daarnaast is planning, en dan in het bijzonder het vasthouden daaraan, cruciaal. Er zijn immers geen volledige dagen beschikbaar om achterstanden in te halen of hele hoofdstukken te herschrijven. Idealiter komt elke letter die op papier komt te staan ook terug in de concept versie. Dit alles vraagt om een intensievere vorm van scriptiebegeleiding dan bij een reguliere student.

Binnen de begeleiding voor deeltijd studenten is veel ruimte voor maatwerk en kan de intensiteit van de begeleiding eenvoudig verhoogd of verlaagd worden indien de omstandigheden daarom vragen. Kortom: flexibiliteit en maatwerk staan voorop.

Voor nadere informatie en een eerste telefonische kennismaking met een van onze begeleiders kunt u contact opnemen via 010 – 714 23 43, of uw gegevens achterlaten via het formulier onderaan op deze pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Persoonlijke aandacht

Hulp op momenten dat het jou uitkomt

Strakke planning

Zodat je je scriptietraject altijd onder controle hebt

Inhoudelijke feedback

Zodat je zeker bent van een goed eindresultaat

Online of op locatie

Begeleiding zoals jij dat prettig vindt

Professioneel

Zodat jij efficiënt afstudeert