Voordelige pakketten en flexibel betalen

Wil jij weten welk pakket het beste bij jouw budget en hulpvraag past? Vraag een gratis gesprek aan!

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,6
4.4/5

352

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Scriptiebegeleiding is een investering in je toekomst!

Scriptiebegeleiding Tarieven

Begeleiding bij ScriptieMaster begint met een gratis en vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek. In dit gesprek kijken we samen waar je op dit moment bent in jouw scriptietraject, waar je tegenaan loopt en wat voor ondersteuning je hier het beste bij kan gebruiken. Door onze ervaring weten wij welke begeleider het beste bij jou en je scriptie past. Verder kijken we in dit gesprek samen welk voordeelpakket of abonnement het beste bij jouw situatie past. Zo zorgen we ervoor dat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt, tegen een zo voordelig mogelijk tarief. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je direct met ons in contact komen, dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen naar 010 – 714 23 43.

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt

Een investering in je toekomst!

Onze pakketten

Voor de meeste studenten is een voordeelpakket van ScriptieMaster de voordeligste keuze. Onze voordeelpakketten werken namelijk als een strippenkaart. Samen met de scriptie-expert kijk je in het vrijblijvende adviesgesprek hoeveel uur begeleiding je nodig hebt om efficiënt en effectief af te studeren. Deze uren koop je in 1 keer in en kan je vervolgens inzetten wanneer jij het wilt.

Wanneer je meerdere begeleidingsuren direct inkoopt krijg je van ons een interessante korting op het uurtarief. Een scriptie voordeelpakket is al mogelijk vanaf een afname van 5 uur persoonlijke scriptiebegeleiding. Afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding die jij nodig hebt, lopen de voordeelpakketten op van 5+, 10+, 20+ tot 30+ uur scriptiebegeleiding voor een prijs van slechts 65 euro per uur.

Mocht je tijdens het schrijven van jouw scriptie toch meer uren begeleiding nodig hebben dan in eerste instantie gedacht, kun je natuurlijk extra uren bijkopen tegen hetzelfde voordelige tarief uit jouw voordeelpakket. Het overzicht van de vier voordeelpakketten vind je hieronder.

Pakketten

Voordeelpakket 10+

74 / UUR
 • Vanaf 10 uur persoonlijke begeleiding
 • Online of bij jou in de buurt
Meest gekozen

Voordeelpakket 5+

79 / UUR
 • Vanaf 5 uur persoonlijke begeleiding
 • Online of bij jou in de buurt

Voordeelpakket 30+

65 / UUR
 • Vanaf 30 uur persoonlijke begeleiding
 • Online of bij jou in de buurt

Voordeelpakket 20+

72 / UUR
 • Vanaf 20 uur persoonlijke begeleiding
 • Online of bij jou in de buurt

Losse uren

Losse uren

89 / UUR
 • 1 los uur
 • Online of bij jou in de buurt
 • Flexibel in te zetten

Betalen in termijnen

Als je kiest voor scriptiebegeleiding via ScriptieMaster dan kies je daarmee automatisch ook voor veel betaalgemak. Zo is het bij onze voordeelpakketten mogelijk om kosteloos in termijnen, verspreid over meerdere maanden te betalen! Zo zorg je dat je wel direct de begeleiding krijgt die je nodig hebt, maar niet in een keer een grote investering hoeft te maken.

Met Scriptiebegeleiding bespaar je geld!

Vaak wordt gedacht dat scriptiebegeleiding duur is. Het tegenovergestelde is echter waar. Hulp bij je scriptie is een investering in je toekomst. Het mooie van deze investering is dat je deze extra snel terugverdient. Reken maar eens mee met het volgende voorbeeld:

Emma (een WO bedrijfskundestudent) heeft moeite met het afronden van haar scriptie. Ze denkt nog minstens zes maanden nodig te hebben om haar scriptie af te ronden. Door de begeleiding van ScriptieMaster kan ze deze periode echter inkorten tot vier maanden. Dit levert haar niet alleen direct een besparing op van twee maanden collegegeld (ongeveer 300 euro) maar ze kan ook twee maanden eerder beginnen met werken, hetgeen haar twee maanden extra salaris oplevert van 2.400 euro per maand. In totaal heeft Emma dus een voordeel van ruim 5000 euro.

Wat zeggen andere studenten?