Lage tarieven & flexibel betalen Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Scriptiebegeleiding Tarieven

   Scriptiebegeleiding is een investering in je toekomst!

   Begeleiding bij ScriptieMaster begint met een gratis en vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek. In dit gesprek kijken we samen waar je op dit moment bent in jouw scriptietraject, waar je tegenaan loopt en wat voor ondersteuning je hier het beste bij kan gebruiken. Door onze ervaring weten we hierdoor welke begeleider het beste bij jou en je scriptie past. Verder kijken we in dit gesprek samen welk voordeelpakket of abonnement het beste bij jouw situatie past. Zo zorgen we ervoor dat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt, tegen een zo voordelig mogelijk tarief. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je direct met ons in contact komen, dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen naar 010 – 714 23 43.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

   Sinds 2005 zijn al meer dan 6.200 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

   Scriptiebegeleiding voordeelpakketten

   Scriptiebegeleiding is een investering in je toekomst!

   Voor de meeste studenten is een voordeelpakket van ScriptieMaster de voordeligste keuze. Onze voordeelpakketten werken namelijk als een strippenkaart. Samen met de scriptie-expert kijk je in het vrijblijvende adviesgesprek hoeveel uur begeleiding je nodig hebt om efficiënt en effectief af te studeren. Deze uren koop je in 1 keer in en kan je vervolgens inzetten wanneer jij het wilt.

   Wanneer je meerdere begeleidingsuren direct inkoopt krijg je van ons een interessante korting op het uurtarief. Een scriptie voordeelpakket is al mogelijk vanaf een afname van 5 uur persoonlijke scriptiebegeleiding. Afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding die jij nodig hebt, lopen de voordeelpakketten op van 5+, 10+, 20+ tot 30+ uur scriptiebegeleiding voor een prijs van slechts 55 euro per uur.

   Mocht je tijdens het schrijven van jouw scriptie toch meer uren begeleiding nodig hebben dan in eerste instantie gedacht, kun je natuurlijk extra uren bijkopen tegen hetzelfde voordelige tarief uit jouw voordeelpakket. Het overzicht van de vier voordeelpakketten vind je hieronder.

   Voordeelpakket 30+

   55per uur
   • vanaf 30 uur persoonlijke Scriptiebegeleiding
   • Telefoon, email, Skype of bij jou in de buurt

   Voordeelpakket 20+

   59per uur
   • vanaf 20 uur persoonlijke Scriptiebegeleiding
   • Telefoon, email, Skype of bij jou in de buurt

   Voordeelpakket 10+

   65per uur
   • vanaf 10 uur persoonlijke Scriptiebegeleiding
   • Telefoon, email, Skype of bij jou in de buurt

   Voordeelpakket 5+

   69per uur
   • vanaf 5 uur persoonlijke Scriptiebegeleiding
   • Telefoon, email, Skype of bij jou in de buurt

   Betalen in termijnen

   Als je kiest voor scriptiebegeleiding via ScriptieMaster dan kies je daarmee automatisch ook voor veel betaalgemak. Zo is het bij onze voordeelpakketten mogelijk om kosteloos in termijnen, verspreid over meerdere maanden te betalen! Zo zorg je dat je wel direct de begeleiding krijgt die je nodig hebt, maar niet in een keer een grote investering hoeft te maken.

   Losse uren scriptiebegeleiding

   Losse uren

   75
   • 1 los uur
  • Telefoon, email, Skype of bij jou in de buurt
  • Met Scriptiebegeleiding bespaar je geld!

   Vaak wordt gedacht dat scriptiebegeleiding duur is. Het tegenovergestelde is echter waar. Hulp bij je scriptie is een investering in je toekomst. Het mooie van deze investering is dat je deze extra snel terugverdient. Reken maar eens mee met het volgende voorbeeld:

   Emma (een WO bedrijfskundestudent) heeft moeite met het afronden van haar scriptie. Ze denkt nog minstens zes maanden nodig te hebben om haar scriptie af te ronden. Door de begeleiding van ScriptieMaster kan ze deze periode echter inkorten tot vier maanden. Dit levert haar niet alleen direct een besparing op van twee maanden collegegeld (ongeveer 300 euro) maar ze kan ook twee maanden eerder beginnen met werken, hetgeen haar twee maanden extra salaris oplevert van 2.400 euro per maand. In totaal heeft Emma dus een voordeel van ruim 5000 euro.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00