Onze begeleiders zijn beoordeeld met een 8,8

Nieuwsgierig? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,6
4.4/5

352

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Over ScriptieMaster

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland.

ScriptieMaster is opgericht in 2005 en maakt deel uit van Slim Academy. Het is onze visie dat elke student met een trots en goed gevoel moet kunnen terugkijken op zijn scriptietraject. Om dit te realiseren is niet alleen begeleiding op inhoud en structuur nodig, maar is ook goede procesbegeleiding van belang.

ScriptieMaster voorziet in beide behoeften. Zowel qua inhoud als qua proces helpen onze begeleiders studenten met het afronden van hun scriptie. Onze scriptanten beoordelen onze begeleiders gemiddeld met een 8,5 en daar zijn we trots op! Ben je benieuwd wat andere vol en deeltijdstudenten van onze scriptiebegeleiding hebben gevonden? Neem hier een kijkje op onze klantenvertellen pagina.

Inmiddels bestaat ScriptieMaster uit een collectief van meer dan 170 professionele scriptiebegeleiders, MatchMakers en klantenservice medewerkers, zodat we studenten zo specifiek en zo snel mogelijk kunnen koppelen.

Lijkt het je een mooie uitdaging om onderdeel van ons team te worden? Bekijk gerust even onze vacaturepagina

Slim studeren doe je met

Slim Academy

Slim Academy is ontstaan uit een samenwerking tussen SlimStuderen.nl, Capita Selecta en ScriptieMaster. Met onze samenvattingen en 1-op-1-scriptiebegeleiding staan wij klaar voor de student in het hoger onderwijs!

Sinds 1994 staat kwaliteit centraal en daardoor verkopen wij per jaar inmiddels meer dan 200.000 producten in 6 studentensteden en staan wij met meer dan 800 student-medewerkers en 170 scriptiebegeleiders door heel Nederland voor je klaar! 

Benieuwd naar onze samenvattingen?