Hulp bij planning en overzicht?

Wij helpen je verder! Klik op de onderstaande link om jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek in te plannen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Hulp bij planning en overzicht?

Het schrijven van een scriptie is een tijdrovend en intensief traject. Wanneer er aan het begin van het proces geen goede en realistische planning wordt opstelt, is de kans groot dat je ergens tijdens het schrijven van jouw scriptie vastloopt. Het maken van een goede planning en overzicht is dan ook een secure en belangrijke taak.

Onze scriptiebegeleiders weten als geen ander hoe belangrijk een goede planning kan zijn. Daarnaast weten zij hoeveel tijd je gemiddeld per onderdeel kwijt zal zijn. Tast je bij het maken van jouw planning in het donker of ben je op zoek naar een scriptiebegeleider die jou aan jouw planning houdt? Bel ons gerust even via 010 – 714 23 43 en dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Een goede planning:

Scriptieplanning zorgt voor overzicht

Jouw scriptieplanning helpt je om het overzicht te waarborgen in jouw scriptietraject. Ongeacht of je je aan de gemaakte planning en overzicht houdt, het feit dat je op een rij hebt staan wat je al hebt gedaan en wat je nog moet doen, zorgt voor een rustgevende duidelijkheid in jouw afstuderen. Onze scriptiebegeleiders werken, wanneer het behouden van overzicht of het volgen van een planning een probleem is, met hulpmiddelen zoals onze scriptie tabel of projectoverzicht. Samen met jouw persoonlijke scriptiebegeleider maak je zo een praktische en haalbare planning.

Bekijk hier onze scriptiehulp pagina voor een voorbeeld planning.

planning-en-overzicht-afbeelding

Stappenplan: planning en overzicht

Hieronder staat het stappenplan aan de hand waarvan je je planning en motivatie op peil houdt.

Stap 1. wees effectief

Doe dat wat ertoe doet. Je bent alleen effectief met je scriptie bezig als je iets doet waardoor je eerder aan het inleveren van je scriptie toekomt. Maak een planning in drie stappen: maak een overzichtsplanning, maak per deelvraag een werkblad en maak per dag een to-do-lijst.

Stap 2. wees efficiënt

Om efficiënt te zijn, is het belangrijk dat je alleen essentieel werk verzet in de tijd die je aan je scriptie besteedt en daarbij niet wordt afgeleid door niet-essentiële zaken. Bij efficiënt werken is het devies: besteed je tijd nuttig door een goede werkplek te creëren, slim gebruik te maken van je top- en dip-tijd en alleen relevante activiteiten te doen.

Stap 3. wees energiek

Je kunt alleen effectief en efficiënt aan je scriptie werken als je daarvoor ook de energie kunt opbrengen. Voel je je gefrustreerd of zie je ertegenop? Zorg dan voor voldoende afwisseling en beloon jezelf bij successen. Ben je gestrest of in paniek? Zet e-mail en telefoon uit en prioriteer opnieuw. Ben je vermoeid en lusteloos? Schrijf op waarom je het ook al weer doet, vraag hulp aan anderen en neem time-outs.

Vraag hulp van de begeleider op je opleiding en wees duidelijk in wat je van hem of haar verlangt.

Is al je motivatie om aan je scriptie te werken verdwenen of is schoonmaken ineens je nieuwste hobby en grijp je elke afleiding aan om niet aan je scriptie te zitten? Laat je motiveren door een van onze scriptiebegeleiders om er weer voor de volle 100% voor te gaan. Afstuderen aan de hand van een goede planning en met een stok achter de deur is dan binnen handbereik. Wil jij weer gemotiveerd en gestructureerd aan de slag met je scriptie? Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek en start met afstuderen; vandaag nog!

Methode

Facts & Figures

Begeleiders

Meer dan 170 gespecialiseerde scriptiebegeleiders door heel Nederland

Ons team van 170 ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders is verspreid over heel Nederland. Daarnaast hebben zij verschillende vakgebieden. Hierdoor is er altijd iemand die jou kan ondersteunen. Ben je benieuwd naar wat persoonlijke scriptiebegeleiding voor jou kan betekenen? Bel ons gerust even via 010 – 714 23 43, of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Ravin

Ravin

Media, Informatie & Commun

Specialisaties:
Reclame, Marketing & Communicatie

Ineke

Ineke

Kwaliteits- en verandermanagement, (customer) Service Management; Frans, Taalwetenschappen

Specialisaties:
Kwaliteits- en verandermanagement, klantentevredenheidsonderzoek, (customer) service management, facility management; Frans, taalwetenschappen, educatieve master

Jessica

Commerciële Economie, Marketing-C

Specialisaties:
Commerciële Economie, Marketing & Communicatie

Vivienne

Opleidingskunde

Specialisaties:
Onderwijs, Opleidingskunde, Bedrijfskunde en Sociale wetenschappen

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt