Hulp bij Scriptieverdediging/- presentatie?
Wij helpen je verder!
Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Scriptie verdedigen en presenteren

   Je scriptie verdedigen is zeer belangrijk. Net zoals het presenteren ervan. Hierbij kan je tegen een aantal uitdagingen aanlopen. Denk bijvoorbeeld aan een gebrek aan presentatieskills of gigantische zenuwen. Het kan ook dat je een gebrek aan het idee van de opzet van een scriptieverdediging hebt. Veel studenten willen dan ook graag weten wat voor vragen ze kunnen verwachten. Oefening baart kunst. De begeleiders van ScriptieMaster kunnen ook met het voorbereiden van jouw verdediging goed helpen.

   De voordelen van het oefenen met een van onze scriptiebegeleiders

   • Opbouwende kritiek.

   • Ontdekken waar je nog wat kan verbeteren.

   • Kunnen uitleggen waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt.

   • Ontdekken of je genoeg kennis van jouw onderwerp hebt.

   • Ontdekken of je jouw scriptie écht begrijpt.

   • Weten wat je resultaten werkelijk betekenen.

   • Meer zeker in je schoenen te staan.

   • Zelfverzekerd je scriptieverdediging afronden.

   Zelfverzekerd jouw scriptie verdedigen?

   Vind jij het lastig om zelfverzekerd jouw scriptie te verdedigen? Heb je hulp nodig bij jouw presentatieskills, zodat je met flair jouw resultaten kan presenteren? Of weet je niet precies wat je van de verdediging kan verwachten? Bij ScriptieMaster ben je aan het juiste adres. Onze scriptiebegeleiders kunnen zowel naar de inhoud en structuur, als de manier waarop je jouw resultaten presenteert kijken. Zo zorg jij ervoor dat jij je scriptie ijzersterk kan verdedigen.

   scriptie-verdedigen-afbeelding

   Feedback op jouw afgekeurde plan van aanpak- voorstel implementer

   Voor vele studenten is de feedback die ze terugkrijgen ook niet eenduidig. Je voorstel heeft te weinig diepgang. Oké, en nu? Onze scriptiebegeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van het scriptietraject. Hierdoor weten zij waar jouw onderzoeksvoorstel nog kan worden verbeterd.

   Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met je scriptieverdeding?

   Ons team van 170 ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders is verspreid over heel Nederland. Daarnaast hebben zij verschillende vakgebieden. Hierdoor is er altijd iemand die jou kan ondersteunen. Ben je benieuwd naar wat persoonlijke scriptiebegeleiding voor jou kan betekenen? Bel ons gerust even via 010 – 714 23 43, of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

   Afke
   AfkeSenior Lecturer Research Media & Entertainment Management
   Specialisaties: Senior Lecturer Research Media & Entertainment Management
   Linda
   LindaCommunicatie
   Specialisaties: (Online) marketing, marketing en communicatiestrategie, marktonderzoek, marketing en communicatieplan, concurrentieonderzoek, projectmanagement, customer journey mapping, Value Stream Mapping en andere LEAN methodieken.
   Karin
   KarinBedrijfskunde en Economie
   Specialisaties: Commerciële economie, Management, HRM, Marketing, Small Businesss & Retail Management, Europese studies, Geschiedenis en Rechten
   Krishna
   KrishnaPedagogiek en Onderwijskunde
   Specialisaties: Voor- en Vroegschoolse Educatie, Ouderbetrokkenheid, Onderwijsinnovatie- en Begeleiding, Lerarenopleidingen, Transculturele Pedagogiek.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.