Voor iedere scriptie een passende begeleider!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Lees op deze pagina meer informatie of klik op de onderstaande knop om direct een gratis adviesgesprek in te plannen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Voor wie is ScriptieMaster?

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

Of je nu moeite hebt met het vinden van een geschikt en interessant onderwerp of vastgelopen bent tijdens de analyse van de door jouw verzamelde data, de begeleiders van ScriptieMaster kunnen jou in het scriptietraject van A tot Z ondersteunen. Onze begeleiders kijken altijd naar de eisen die vanuit de onderwijsinstelling gesteld worden aan scriptanten. Hierdoor kan ons team iedere HBO en WO student in Nederland begeleiden. Je kunt ons team van meer dan 170 gespecialiseerde begeleiders hier vinden.

Hoe kan scriptiebegeleiding jou helpen?

HBO studenten

Aan de afsluiting van een HBO studie met een scriptie of afstudeeropdracht worden steeds hogere eisen gesteld. Studeer jij binnenkort af aan een Hogeschool in Nederland? Dan kunnen wij jou zeker helpen. Lees meer

WO studenten

Als WO student schrijf je vaak zowel een bachelor als een masterscriptie. Heb jij moeite met het opleveren van een goed academisch onderzoek? Bij ScriptieMaster ben je aan het juiste adres. Lees meer.

Professionals (deeltijd)

Waar voltijd studenten veel tijd hebben om de scriptie te schrijven, is tijd bij professionals vaak de beperkende factor. Onze begeleiders kunnen hier goed uitkomst in bieden.
Lees meer.

Ouders

Als ouder wilt u kunnen garanderen dat uw zoon of dochter scriptiebegeleiding op maat krijgt bij zijn of haar afstudeerproject. Voor veel ouders is het frustrerend om te constateren dat hun zoon of dochter vastloopt in de laatste fase van hun studie. Zo worden de eisen om af te studeren vanuit de onderwijsinstelling steeds hoger. Zelf bijspringen is echter vaak lastig. De stof waar uw zoon of dochter zich mee bezighoudt gaat diep en misschien heeft u zelf geen scriptie geschreven of is dit inmiddels al weer een flinke tijd geleden. De begeleiders van ScriptieMaster kunnen ervoor zorgen dat uw zoon/dochter de specialistische begeleiding krijgt die hij/ zij nodig heeft. Lees meer.

Particuliere opleidingen

Studenten aan particuliere opleidingen hebben vaak de angst dat voor hun studie andere eisen gelden dan voor reguliere studies. Onze ervaring leert dat de eisen die aan scripties gesteld worden zelfs binnen een instelling per studie kunnen variëren. Dit betekent dat onze begeleiders aan het begin van het traject altijd de handleidingen, beoordelingscriteria en eisen vanuit de onderwijsinstelling met je doornemen. Zo bepaal je samen met de begeleider wat het eindproduct is dat opgeleverd dient te worden. Verder hebben we binnen het team van ScriptieMaster begeleiders die werkzaam zijn of zijn geweest op particuliere instellingen. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij ScriptieMaster? Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Lees meer.