Voor iedere scriptie een passende begeleider!  Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.   Voor wie is ScriptieMaster?

   Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

   Of je nu moeite hebt met het vinden van een geschikt en interessant onderwerp of vastgelopen bent tijdens de analyse van de door jouw verzamelde data, de begeleiders van ScriptieMaster kunnen jou in het scriptietraject van A tot Z ondersteunen. Onze begeleiders kijken altijd naar de eisen die vanuit de onderwijsinstelling gesteld worden aan scriptanten. Hierdoor kan ons team iedere HBO en WO student in Nederland begeleiden. Je kunt ons team van meer dan 170 gespecialiseerde begeleiders hier vinden.

   Hoe kan scriptiebegeleiding jou helpen?

   Ouders

   Als ouder wilt u kunnen garanderen dat uw zoon of dochter scriptiebegeleiding op maat krijgt bij zijn of haar afstudeerproject. Voor veel ouders is het frustrerend om te constateren dat hun zoon of dochter vastloopt in de laatste fase van hun studie. Zo worden de eisen om af te studeren vanuit de onderwijsinstelling steeds hoger. Zelf bijspringen is echter vaak lastig. De stof waar uw zoon of dochter zich mee bezighoudt gaat diep en misschien heeft u zelf geen scriptie geschreven of is dit inmiddels al weer een flinke tijd geleden. De begeleiders van ScriptieMaster kunnen ervoor zorgen dat uw zoon/dochter de specialistische begeleiding krijgt die hij/ zij nodig heeft. Lees meer.

   Particuliere opleidingen

   Studenten aan particuliere opleidingen hebben vaak de angst dat voor hun studie andere eisen gelden dan voor reguliere studies. Onze ervaring leert dat de eisen die aan scripties gesteld worden zelfs binnen een instelling per studie kunnen variëren. Dit betekent dat onze begeleiders aan het begin van het traject altijd de handleidingen, beoordelingscriteria en eisen vanuit de onderwijsinstelling met je doornemen. Zo bepaal je samen met de begeleider wat het eindproduct is dat opgeleverd dient te worden. Verder hebben we binnen het team van ScriptieMaster begeleiders die werkzaam zijn of zijn geweest op particuliere instellingen. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij ScriptieMaster? Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Lees meer.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00