Hulp bij afstuderen?
Wij helpen je verder!
Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Hulp bij afstuderen?

   Afstuderen is een stressvol en intensief proces. De afweging tussen wat je wilt doen en wat je moet doen, blijkt vaak lastig te zijn. Binnen het scriptietraject zijn er een aantal mijlpalen. Zo moet het onderzoeksvoorstel worden goedgekeurd, het onderzoek worden uitgevoerd en uiteindelijk zal je jouw resultaten presenteren tijdens de scriptieverdediging. Heb je ergens binnen dit proces hulp nodig? Dan ben je hier aan het goede adres!

   Meer dan 170 gespecialiseerde scriptiebegeleiders door heel Nederland

   Judith
   JudithMedische Psychologie
   Specialisaties: Psychologie, Gezondheidspsychologie, diabetes, communicatie, SPSS, MWD en SPH
   Linda
   LindaProcesmanagement, informatiemanagement en organisatieontwikkeling
   Specialisaties: Procesmanagement, informatiemanagement en organisatieontwikkeling in de non-profitsector
   Robert Jan
   Robert JanRecht, zowel Nederlands als Internationaal
   Specialisaties: Juridische, ethische en taalkundige onderwerpen
   Mariette
   MarietteMedia en Communicatie, Filosofie en Sociale Wetenschappen
   Specialisaties: (online) Media en communicatie, (sociale en politieke) Filosofie, Genderstudies en sociale wetenschappen, Talentcoach, Gespreksleider en documentaireliefhebber.

   Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

   Een van onze ruim 170 scriptiebegeleiders neemt echt de tijd voor jou om je zo alles uit te leggen wat je wilt weten. Zo kan je samen met jouw persoonlijke begeleider brainstormen over het onderwerp, welke onderzoeksmethoden het beste bij jouw onderzoek passen en over hoe je nu het beste de feedback kan implementeren. Zij kunnen jou altijd helpen, van A tot Z. Ben je benieuwd hoe onze scriptiebegeleiding jou verder kan helpen? Bel ons gerust even via 010 – 714 23 43 of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

   Tijdens dit gratis en vrijblijvend adviesgesprek kijk je samen met een van onze matchmakers hoe we jou kunnen helpen. Omdat je wordt gekoppeld aan een van onze ruim 130 ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders met expertise in jouw vakgebied kan je zowel voor je inhoudelijke als voor je procesmatige vragen bij hem of haar terecht. Op deze manier kunnen we met zekerheid zeggen dat er altijd iemand is die kan helpen met al jouw vragen.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Tips nodig?

   In onze blog ‘Scriptietips deel 1’  en ‘Scriptietips deel 2’  lees je de beste tips van onze scriptiebegeleider Marije. Zo kan je het beste je scriptiebegeleider vanaf dag 1 serieus nemen en kan pen en papier jou helpen als je vastloopt. Ben je meer op zoek naar tips voor een specifiek onderdeel? Op de pagina ‘Scriptietips’ hebben wij de beste tips voor ieder onderdeel van jouw scriptie.
   Waar je nu hulp bij nodig hebt, ons team staat voor jou klaar. Moet je nog beginnen en lukt het je niet om jouw onderwerp in een goede, afgebakende vraagstelling te zetten, om de statistiek goed te verwerken of zou je graag willen oefenen voor jouw scriptieverdediging met iemand die verstand heeft van zaken? Samen komen we verder.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.

    Click edit button to change this text.