Gebrek aan motivatie?
Wij helpen je verder!
Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Hulp bij motivatie

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

Motivatie is de drijvende kracht achter jouw scriptie! Het ene moment ben je ontzettend gemotiveerd voor het schrijven en ga je als een trein terwijl de motivatie een uur later alweer ver te zoeken is. Hoe komt dit?

Vaak is het als student lastig om een goede balans te vinden tussen wat er moet gebeuren en wat je wilt doen, zeker als de deadline nog lang niet in zicht is. Tijdens het schrijven van je scriptie is het toch heel belangrijk dat er een goede en overzichtelijke planning klaar ligt waar je je ook aan weet te houden.  Hierdoor creëer je namelijk tussentijdse deadlines waardoor je de vaart en dus ook de motivatie behoudt. Vaak resulteren deze tussentijdse deadlines ook in meer feedbackmomenten waardoor je tijdens het schrijven van jouw scriptie beter weet of je op het goede spoor zit.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Motivatie ook laag? Wij begrijpen je!

Een scriptiebegeleider van ScriptieMaster kan je uiteraard goed helpen als motivatie voor jou een probleem is. Geef tijdens het adviesgesprek ook eerlijk aan dat de motivatie op dit moment ver is te zoeken. Door het aanvragen van dit gesprek heb je al een eerste stap genomen. Nu moet je er samen met jouw begeleider voor zorgen dat je weer grip krijgt op jouw scriptie.

Door onze scriptiebegeleiding in te schakelen bij motivatieproblemen:

Een externe scriptiebegeleiders brengt de motivatie terug!

Binnen ons team van ruim 170 ervaren en gespecialiseerde scriptiebegeleiders zijn er verschillende begeleiders die als geen ander weten hoe ze jou weer kunnen motiveren. Met een frisse en enthousiaste blik kijkt hij of zij naar jouw scriptie. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij jouw specifieke hulpvraag? Ben ons gerust even via 010 – 714 23 43 of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

motivatie-afbeelding

Wanneer je tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek aangeeft dat motivatie een beperkende factor is, dan zorgen wij voor de juiste begeleider. Hij of zij weet jou zo te triggeren dat ook jij weer vertrouwen krijgt in- en passie krijgt voor je scriptie, want jij wordt tenslotte een expert in jouw scriptie onderwerp!

Motivatieproblemen kunnen gedurende jouw hele scriptietraject ontstaan

Startfase

 • Gaat het me wel lukken, kan ik het?
 • Het is zo’n groot proces, hoe kan ik dat goed plannen?

Middenfase

 • Voelt het alsof het nooit goed is?
 • Waarom doe ik dit? Na de opleiding hoef ik dit toch ook niet te kunnen?

Slotfase

 • Is het wel goed genoeg? Ben ik eigenlijk wel al bijna klaar?
 • Het is wel goed genoeg zo en ik heb geen zin meer.

Ook voor jouw motivatieprobleem hebben wij een scriptiebegeleider

Onze begeleiders snappen dat er verschillende redenen zijn waardoor motivatie een beperkende factor is binnen jouw scriptieproces. Zij kunnen je hierbij helpen door tussentijdse deadlines en opbouwende feedback waardoor jij je scriptie naar een hoger level tilt. Heb je echt een stok achter de deur nodig voor jouw motivatieprobleem? Ook voor die situatie bieden wij een passende begeleider.

Teun
TeunInternational Relations and Diplomacy
Specialisaties: Interne betrekkingen, Terrorismebestrijding, Inter(nationale) vaardigheid, Maatschappelijke geschiedenis, Integrale veiligheid, International Relations and Diplomacy en Politieke wetenschappen
Marcel H
Marcel HBedrijfseconomie, Registercontroller, Qualified Assessor and Examinator in Professional Bachelor Education
Specialisatie: bedrijfseconomische analyse, strategische planning, investeringsvraagstukken, veranderingsmanagement, procesbeschrijving en interne controle
Erwin
ErwinBestuurskunde en Ondernemersschap
Specialisaties: Bestuurskunde, Ondernemerschap, Techniek, Milieu/environmental science, Duurzaamheid en Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Agnes
AgnesPsychology & Communicatie
Specialisaties: Psychologie, Communicatie, Customer service, Personeel en arbeid, Veiligheid, Notarieel recht
Bekijk hier heel ons team van scriptiebegeleiders

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 6.200 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

VRAAG EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

 • Kantoorlocatie:
  Marconistraat 16
  3029 AK Rotterdam

 • 010 – 714 23 43

 • 0643952716

 • info@scriptiemaster.nl

 • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
  Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00