Hulp bij een scriptieonderwerp kiezen?
Wij helpen je verder!
Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Hulp bij een scriptieonderwerp kiezen?

   Het kiezen van een scriptieonderwerp is een belangrijk onderdeel van jouw scriptie. Jouw onderwerp moet genoeg afgebakend zijn, interessant en vooral ook relevant. Daarnaast is het ook nog de bedoeling dat het scriptieonderwerp binnen jouw opleidingsgebied valt en interessant en relevant is voor jouw vakgebied. Kortom, een flinke uitdaging!

   5 Tips voor het kiezen van een scriptieonderwerp

   • Kijk waar je interessegebieden liggen.
   • Doe vooronderzoek.
   • Bekijk de eisen van de opleiding.
   • Maak een top 3 van onderwerpen.
   • Kies het onderwerp dat het beste bij jou en jouw opleiding past én dat relevant is.

   Meer dan 170 gespecialiseerde scriptiebegeleiders door heel Nederland

   Louis
   LouisTechnische Bedrijfskunde
   Specialisaties: Business administration, Accounting, Technische bedrijfskunde, Elektrotechniek en Supply chain management
   Laurien
   Laurien Kunst- en Cultuurwetenschappen, Kunstgeschiedenis en Educatie
   Specialisaties: Kunstgeschiedenis, Technische Kunstgeschiedenis, Kunst- en Cultuurwetenschappen, (Kunst) Educatie, Kunstbeschouwing, Kunstpresentatie, redacteur en docent.
   Jan Jaap
   Jan JaapRecht
   Specialisaties: Rechtsgebieden in o.a. accountancy, bestuurskunde en bedrijfskunde
   Mirjam
   MirjamPedagogische Wetenschappen & Sociale Wetenschappen
   Specialisaties: Psychologie, sociologie, pedagogiek, Pabo, SPH en MWD

   In interessant scriptieonderwerp is de beste motivatie

   Nu is dit veel makkelijker gezegd dan gedaan. Ons team van ruim 170 begeleiders kan je daarom helpen bij het brainstormen en kiezen van jouw (of vooral af laten vallen van niet geschikte) scriptieonderwerp. Door samen te sparren met jouw persoonlijke scriptiebegeleider kom je vaak tot nieuwe inzichten. Zij kunnen jou helpen om tot een goed en passend onderwerp te komen dat aansluit bij jouw studierichting. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de eisen die vanuit jouw onderwijsinstelling worden gehanteerd. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust even via 010 – 714 23 43 of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

   Tijdens dit adviesgesprek kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen. Omdat je daarna wordt gekoppeld aan een van onze ervaren en professionele scriptiebegeleiders met expertise in jouw vakgebied kan je zowel voor procesmatige als inhoudelijke vragen bij hem of haar terecht. Zo kunnen we met zekerheid zeggen dat er altijd een passende scriptiebegeleider is die kan helpen bij jouw specifieke hulpvraag.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.