Hulp nodig bij het verzamelen van de literatuur voor je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Hulp bij de literatuur van je scriptie?

   Ook bij het zoeken en vermelden van de literatuur gebruikt voor jouw scriptie kun je tegen verschillende uitdagingen aanlopen, alleen al bij het zoeken naar bronnen. Te veel informatie kan dan overkill zijn. Hoe je het beste informatie kan zoeken, je bronnen kan vermelden en kan interpreteren, dat kunnen onze scriptiebegeleiders jou leren!

   Bronnen zoeken

   Lukt het je niet om de juiste actuele bronnen te vinden op academisch niveau? Onze begeleiders kunnen jou manieren van zoeken leren zodat jij hier niet onnodig veel tijd aan kwijt bent. Ook als je eenmaal een goede bron hebt gevonden is het niet altijd makkelijk om de juiste strekking van het artikel te herkennen en in jouw scriptie te verwerken. Doordat ons team van scriptiebegeleiders ruime ervaring heeft met het begeleiden van studenten in het scriptietraject, weten zij waar je tegenaan loopt en hoe je dit kunt oplossen.

   Bronnen vermelden

   Bronnen in APA-stijl formuleren

   APA https://wiki.scriptiemaster.nl/apa-systeem/

   Bronnen in Harvard-stijl formuleren

   Harvard https://wiki.scriptiemaster.nl/harvard-systeem/

   Feedback op jouw afgekeurde plan van aanpak- voorstel implementer

   Voor vele studenten is de feedback die ze terugkrijgen ook niet eenduidig. Je voorstel heeft te weinig diepgang, oké, en nu? Doordat onze scriptiebegeleiders ruime ervaring hebben met het begeleiden van het scriptietraject, weten zij waar jouw onderzoeksvoorstel nog kan worden verbeterd.

   Meer dan 170 gespecialiseerde scriptiebegeleiders door heel Nederland

   Anique
   AniqueJournalist en Jurist
   Specialisaties: Journalistiek, Schrijven, Onderzoek en Recht.
   Leonor
   LeonorGeesteswetenschappen
   Specialisaties: Geesteswetenschappen, Geschiedenis, Kunstbeleid en Management, Afrikaanse cultuur en taal, Antropologie en Evenementen
   Marjolein
   MarjoleinSociale wetenschappen
   Specialisaties: Sociale wetenschappen, Pedagogische Wetenschappen en Onderwijs
   Sebastiaan
   Sebastiaan Sociale en Organisatiepsychologie
   Specialisaties: Sociale en Organisatiepsychologie, Schrijfonderwijs

   Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Of je nu vastloopt bij het vinden van literatuur of een zetje nodig hebt bij het ordenen. In onze blog over de literatuurlijst  verteld onze scriptiebegeleider Marije alles waar je op moet letten. Benieuwd wat persoonlijke scriptiebegeleiding voor jou kan betekenen? Bel ons gerust even via 010 – 714 23 43 of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

   Tijdens het adviesgesprek kijk je samen met onze MatchMaker waar je nu precies tegenaan loopt. Ons team van ruim 170 scriptiebegeleiders kan je bij alles helpen. Of het je  niet lukt om de juiste bronnen te vinden, of dat het theoretisch kader er te rommelig uitziet, bij ScriptieMaster ben je aan het juiste adres.

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.