Hulp nodig bij het verzamelen van de literatuur voor je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Hulp bij de literatuur van je scriptie?

Ook bij het zoeken en vermelden van de literatuur gebruikt voor jouw scriptie kun je tegen verschillende uitdagingen aanlopen, alleen al bij het zoeken naar bronnen. Te veel informatie kan dan overkill zijn. Hoe je het beste informatie kan zoeken, je bronnen kan vermelden en kan interpreteren, dat kunnen onze scriptiebegeleiders jou leren!

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Lees meer over onze scriptiebegeleiding

Bronnen zoeken

Lukt het je niet om de juiste actuele bronnen te vinden op academisch niveau? Onze begeleiders kunnen jou manieren van zoeken leren zodat jij hier niet onnodig veel tijd aan kwijt bent. Ook als je eenmaal een goede bron hebt gevonden is het niet altijd makkelijk om de juiste strekking van het artikel te herkennen en in jouw scriptie te verwerken. Doordat ons team van scriptiebegeleiders ruime ervaring heeft met het begeleiden van studenten in het scriptietraject, weten zij waar je tegenaan loopt en hoe je dit kunt oplossen.

Bronnen vermelden

Bronnen in APA-stijl formuleren

APA https://wiki.scriptiemaster.nl/apa-systeem/

Bronnen in Harvard-stijl formuleren

Harvard https://wiki.scriptiemaster.nl/harvard-systeem/

Feedback op jouw afgekeurde plan van aanpak- voorstel implementer

Voor vele studenten is de feedback die ze terugkrijgen ook niet eenduidig. Je voorstel heeft te weinig diepgang, oké, en nu? Doordat onze scriptiebegeleiders ruime ervaring hebben met het begeleiden van het scriptietraject, weten zij waar jouw onderzoeksvoorstel nog kan worden verbeterd.

Meer dan 170 gespecialiseerde scriptiebegeleiders door heel Nederland

Anique
AniqueJournalist en Jurist
Specialisaties: Journalistiek, Schrijven, Onderzoek en Recht.
Leonor
LeonorGeesteswetenschappen
Specialisaties: Geesteswetenschappen, Geschiedenis, Kunstbeleid en Management, Afrikaanse cultuur en taal, Antropologie en Evenementen
Marjolein
MarjoleinSociale wetenschappen
Specialisaties: Sociale wetenschappen, Pedagogische Wetenschappen en Onderwijs
Sebastiaan
Sebastiaan Sociale en Organisatiepsychologie
Specialisaties: Sociale en Organisatiepsychologie, Schrijfonderwijs
Bekijk hier heel ons team van scriptiebegeleiders

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Of je nu vastloopt bij het vinden van literatuur of een zetje nodig hebt bij het ordenen. In onze blog over de literatuurlijst  verteld onze scriptiebegeleider Marije alles waar je op moet letten. Benieuwd wat persoonlijke scriptiebegeleiding voor jou kan betekenen? Bel ons gerust even via 010 – 714 23 43 of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Tijdens het adviesgesprek kijk je samen met onze MatchMaker waar je nu precies tegenaan loopt. Ons team van ruim 170 scriptiebegeleiders kan je bij alles helpen. Of het je  niet lukt om de juiste bronnen te vinden, of dat het theoretisch kader er te rommelig uitziet, bij ScriptieMaster ben je aan het juiste adres.

Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.