Informatie voor ouders

Wat kan ScriptieMaster concreet voor uw zoon of dochter betekenen? Kijk hieronder welke situatie bij uw zoon of dochter past en leer snel hoe wij erbij kunnen helpen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Informatie voor ouders

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

ScriptieMaster is een landelijke organisatie die studenten helpt met het afronden van hun scriptie. Wij bieden een op maat gemaakt scriptietraject aan, waarbij een van onze begeleiders de student intensief begeleidt bij het afronden van de scriptie.

Door uw zoon of dochter gebruik te laten maken van scriptiebegeleiding, kunt u er zeker van zijn dat met de juiste inzet van uw zoon of dochter de scriptie tijdig en met een goed cijfer wordt afgerond. De studenten die wij begeleiden studeren eerder en succesvol af, wat een besparing van collegegeld oplevert en uw zoon of dochter eerder in staat stelt de arbeidsmarkt op te gaan.

Meer weten over externe scriptiebegeleiding?

Heeft u interesse in scriptiebegeleiding voor uw zoon of dochter of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 010 – 714 23 43 of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Onze begeleiders geven zowel inhoudelijke feedback op de scriptie als persoonlijke aandacht voor de student. Uiteraard zorgen we er hierbij voor dat de scriptie altijd echt eigen werk van de student blijft en voldoet aan de richtlijnen van de opleiding.