Afstuderen kan een lastig proces zijn. Benieuwd wat scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster voor uw zoon of dochter kan betekenen?

   Informatie over ouders

   Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

   ScriptieMaster is een landelijke organisatie die studenten helpt met het afronden van hun scriptie. Wij bieden een op maat gemaakt scriptietraject aan, waarbij een van onze begeleiders de student intensief begeleidt bij het afronden van de scriptie.

   Door uw zoon of dochter gebruik te laten maken van scriptiebegeleiding, kunt u er zeker van zijn dat met de juiste inzet van uw zoon of dochter de scriptie tijdig en met een goed cijfer wordt afgerond. De studenten die wij begeleiden studeren eerder en succesvol af, wat een besparing van collegegeld oplevert en uw zoon of dochter eerder in staat stelt de arbeidsmarkt op te gaan.

   Meer weten over externe scriptiebegeleiding?

   Heeft u interesse in scriptiebegeleiding voor uw zoon of dochter of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 010 – 714 23 43 of vraag een gratis adviesgesprek aan.

   Onze begeleiders geven zowel inhoudelijke feedback op de scriptie als persoonlijke aandacht voor de student. Uiteraard zorgen we er hierbij voor dat de scriptie altijd echt eigen werk van de student blijft en voldoet aan de richtlijnen van de opleiding.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00