Hulp nodig bij jouw afgekeurde scriptie?
Wij helpen je verder!
Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Hulp bij jouw afgekeurde scriptie

   Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

   Je scriptie afgekeurd teruggekregen? Hoe is dat mogelijk? Vol goede moed had je jouw scriptie ingeleverd maar toch kreeg je jouw scriptie, hopelijk voorzien van veel feedback, afgekeurd terug. Naast de teleurstelling heb je dus ook veel feedback te verwerken. Ben je nu terug bij af of zijn er slechts kleine aanpassingen nodig om jouw afgekeurde scriptie naar een voldoende te krijgen? Onze scriptiebegeleiding kan de duidelijkheid scheppen die je nodig hebt.

   Heb je hulp of begeleiding nodig bij het schrijven van je scriptie, of wil je meer verdieping in je scriptie aanbrengen? ScriptieMaster is marktleider op het gebied van professionele scriptiebegeleiding voor hbo en wo studenten. Tijdens het schrijven van je scriptie loop je tegen problemen aan en wordt je motivatie op de proef gesteld. ScriptieMaster biedt maatwerk scriptiebegeleiding, waardoor je snel en succesvol je scriptie kunt afronden!

   Wil je snel beginnen met het afronden van je scriptie? Schrijf je nu in voor het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin je direct kennismaakt met je toekomstige scriptiebegeleider.

   Samen achterhalen we waarom jouw scriptie is afgekeurd

   Ondanks dat je emoties hoog zitten, is het belangrijk om realistisch te blijven. Bij de pakken neerzitten is geen optie. Het is belangrijk dat je erachter komt waar je nu de fout in bent gegaan zodat dit niet nogmaals gebeurt. Het is dus belangrijk dat je met jouw begeleider vanuit de onderwijsinstelling in gesprek gaat om zo meer duidelijkheid over de feedback te krijgen. We merken dat het daarna vaak nog steeds niet helemaal duidelijk is. Externe scriptiebegeleiding kan je hierbij helpen.

   • Is jouw scriptie afgekeurd op taal?

    Is jouw feedback vooral taaltechnisch? Is jouw scriptie bijvoorbeeld niet voldoende wat betreft academisch taalgebruik? Heb je het idee dat je wel weet wat je wilt vertellen in jouw scriptie maar lukt het je niet om in de tekst écht jouw boodschap duidelijk te maken, onze scriptiebegeleiders kunnen jou leren hoe je de tekst omzet naar een duidelijk verhaal.

   • Is jouw scriptie afgekeurd op ontbrekende onderdelen?

    Een scriptiebegeleider kan jou rustig uitleggen wat het belang is van een onderdeel en hoe dat het beste kan worden uitgewerkt met betrekking tot jouw onderwerp.

   • Is jouw scriptie afgekeurd op onderdelen onvoldoende uitgewerkt?

    Onze scriptiebegeleiders kennen het scriptietraject van A tot Z. Door een volledige analyse van jouw onderzoek kijken wij welke onderdelen er missen en begeleiden we je om deze onderdelen aan te vullen.

   • Is jouw afgekeurde scriptie voorzien van vage feedback?

    Onze scriptiebegeleiders kunnen de feedback relateren aan jouw stuk en meer duidelijkheid scheppen zodat jij weet wat je moet doen. Is plannen niet jouw sterkste kant? Dan maken we samen een goede en realistische planning.

   • Heb je tegenstrijdige of verschillende feedback ontvangen?

    Wanneer je vanuit verschillende hoeken feedback krijgt op jouw scriptie kan hier wel eens verschil van mening ontstaan. Als student zijnde is het erg lastig om in een dergelijk geval stelling te nemen en te beslissen welke kant je met jouw onderzoek op wilt. Onze begeleiders kunnen samen met jou zorgen voor een helicopterview in een dergelijke situatie.

   • Is jouw scriptie afgekeurd door het ontbreken van samenhang?

    De scriptiebegeleiders kennen de klappen van de zweep en kunnen door hun kritische blik met jou meekijken om te zien wat binnen jouw onderzoek relevant is en wat interessant is, omdat zij afstand hebben van jouw scriptie. Ben je de rode draad verloren of lukt het je niet om een goede samenhang te waarborgen? Onze scriptiebegeleiders zorgen er samen met jou voor dat jij het overzicht weer terugkrijgt.

   • Is jouw scriptie afgekeurd door onduidelijkheid?

    Onze begeleiders kijken naar wat het probleem is dat wordt onderzocht, hoe je dit hebt onderzocht en wat je antwoord is. Is een van deze onderdelen niet duidelijk, dan sturen zij hierop bij.

   • Is jouw scriptie afgekeurd door onjuiste bronvermeldingen?

    Lukt het je niet om secuur alle bronnen te verwerken in de tekst of de bronnenlijst? Onze begeleiders kennen de regels en weten deze aan jou uit te leggen.

   Kaart jouw problemen aan tijdens het gratis adviesgesprek

   Kortom, ben je door jouw afgekeurde scriptie de motivatie kwijt om alle feedback te verwerken of ben je vastgelopen bij het verwerken van jouw feedback? Waar je ook hulp bij nodig hebt, wij staan voor je klaar. Ben je benieuwd wat wij voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Bel ons gerust via 010 714 23 43 of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Omdat we een team hebben van ruim 170 scriptiebegeleiders over heel Nederland verspreid met verschillende expertises durven we met zekerheid te zeggen dat we jou overal bij kunnen helpen.

   afgekeurde-scriptie-afbeelding

   Waarom scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster?

   Met meer dan 170 scriptiebegeleiders staat er altijd een specialist voor je klaar

   Methode

   • Gratis adviesgesprek

   • 1-op-1 scriptiebegeleiding

   • Op locatie of op afstand

   Voordelen & tarieven

   • Eerder (meer) salaris

   • Minder collegegeld

   • 98% slagingspercentage
   • Betalen in termijnen mogelijk

   Scriptiebegeleiders

   • Scriptiebegeleiding op maat

   • Breed team van begeleiders

   • Haal een hoger cijfer

   • Scriptiebegeleiding bij alle studies in Nederland

   Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

   Sinds 2005 zijn al meer dan 6.200 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.