Hulp nodig bij jouw afgekeurde scriptie?

Wij helpen je verder! Klik op de onderstaande link om jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek in te plannen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,6
4.4/5

352

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

Hulp bij jouw afgekeurde scriptie

Je scriptie afgekeurd teruggekregen? Hoe is dat mogelijk? Vol goede moed had je jouw scriptie ingeleverd maar toch kreeg je jouw scriptie, hopelijk voorzien van veel feedback, afgekeurd terug. Naast de teleurstelling heb je dus ook veel feedback te verwerken. Ben je nu terug bij af of zijn er slechts kleine aanpassingen nodig om jouw afgekeurde scriptie naar een voldoende te krijgen? Onze scriptiebegeleiding kan de duidelijkheid scheppen die je nodig hebt.

Heb je hulp of begeleiding nodig bij het schrijven van je scriptie, of wil je meer verdieping in je scriptie aanbrengen? ScriptieMaster is marktleider op het gebied van professionele scriptiebegeleiding voor hbo en wo studenten. Tijdens het schrijven van je scriptie loop je tegen problemen aan en wordt je motivatie op de proef gesteld. ScriptieMaster biedt maatwerk scriptiebegeleiding, waardoor je snel en succesvol je scriptie kunt afronden!

Wil je snel beginnen met het afronden van je scriptie? Schrijf je nu in voor het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin je direct kennismaakt met je toekomstige scriptiebegeleider.

Samen achterhalen we waarom jouw scriptie is afgekeurd

Ondanks dat je emoties hoog zitten, is het belangrijk om realistisch te blijven. Bij de pakken neerzitten is geen optie. Het is belangrijk dat je erachter komt waar je nu de fout in bent gegaan zodat dit niet nogmaals gebeurt. Het is dus belangrijk dat je met jouw begeleider vanuit de onderwijsinstelling in gesprek gaat om zo meer duidelijkheid over de feedback te krijgen. We merken dat het daarna vaak nog steeds niet helemaal duidelijk is. Externe scriptiebegeleiding kan je hierbij helpen.

Is jouw scriptie afgekeurd op taal?

Is jouw feedback vooral taaltechnisch? Is jouw scriptie bijvoorbeeld niet voldoende wat betreft academisch taalgebruik? Heb je het idee dat je wel weet wat je wilt vertellen in jouw scriptie maar lukt het je niet om in de tekst écht jouw boodschap duidelijk te maken, onze scriptiebegeleiders kunnen jou leren hoe je de tekst omzet naar een duidelijk verhaal.

Is jouw scriptie afgekeurd op ontbrekende onderdelen?

Een scriptiebegeleider kan jou rustig uitleggen wat het belang is van een onderdeel en hoe dat het beste kan worden uitgewerkt met betrekking tot jouw onderwerp.

Is jouw scriptie afgekeurd op onderdelen onvoldoende uitgewerkt?

Onze scriptiebegeleiders kennen het scriptietraject van A tot Z. Door een volledige analyse van jouw onderzoek kijken wij welke onderdelen er missen en begeleiden we je om deze onderdelen aan te vullen.

Is jouw afgekeurde scriptie voorzien van vage feedback?

Onze scriptiebegeleiders kunnen de feedback relateren aan jouw stuk en meer duidelijkheid scheppen zodat jij weet wat je moet doen. Is plannen niet jouw sterkste kant? Dan maken we samen een goede en realistische planning.

Heb je tegenstrijdige of verschillende feedback ontvangen?

Wanneer je vanuit verschillende hoeken feedback krijgt op jouw scriptie kan hier wel eens verschil van mening ontstaan. Als student zijnde is het erg lastig om in een dergelijk geval stelling te nemen en te beslissen welke kant je met jouw onderzoek op wilt. Onze begeleiders kunnen samen met jou zorgen voor een helicopterview in een dergelijke situatie.

Is jouw scriptie afgekeurd door het ontbreken van samenhang?

De scriptiebegeleiders kennen de klappen van de zweep en kunnen door hun kritische blik met jou meekijken om te zien wat binnen jouw onderzoek relevant is en wat interessant is, omdat zij afstand hebben van jouw scriptie. Ben je de rode draad verloren of lukt het je niet om een goede samenhang te waarborgen? Onze scriptiebegeleiders zorgen er samen met jou voor dat jij het overzicht weer terugkrijgt.

Is jouw scriptie afgekeurd door onduidelijkheid?

Onze begeleiders kijken naar wat het probleem is dat wordt onderzocht, hoe je dit hebt onderzocht en wat je antwoord is. Is een van deze onderdelen niet duidelijk, dan sturen zij hierop bij.

Is jouw scriptie afgekeurd door onjuiste bronvermeldingen?

Lukt het je niet om secuur alle bronnen te verwerken in de tekst of de bronnenlijst? Onze begeleiders kennen de regels en weten deze aan jou uit te leggen.

Kaart jouw problemen aan tijdens het gratis adviesgesprek

Kortom, ben je door jouw afgekeurde scriptie de motivatie kwijt om alle feedback te verwerken of ben je vastgelopen bij het verwerken van jouw feedback? Waar je ook hulp bij nodig hebt, wij staan voor je klaar. Ben je benieuwd wat wij voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Bel ons gerust via 010 714 23 43 of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Omdat we een team hebben van ruim 170 scriptiebegeleiders over heel Nederland verspreid met verschillende expertises durven we met zekerheid te zeggen dat we jou overal bij kunnen helpen.

Waarom scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster?

Met meer dan 170 scriptiebegeleiders staat er altijd een specialist voor je klaar!

Methode

Voordelen & tarieven

Scriptiebegeleiders

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt