Neem contact op

Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!  We horen graag waar we je mee kunnen helpen

  Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00 en in het weekend vanaf 09:00 tot 17:00. Je kan ons ook altijd een Whatsapp bericht sturen.

  Postadres (hoofdkantoor)
  ScriptieMaster
  Marconistraat 16
  3029 AK Rotterdam

  Contactgegevens:
  Email. info@scriptiemaster.nl
  Telefoon. 010 – 714 23 43
  WhatsApp. 0643247310
  Bel ons via Skype

  Bedrijfsgegevens:
  KVK: 59693886

  IBAN: NL23ABNA0503424617
  BIC: ABNANL2A

  Ons kantoor in Amsterdam

  Hieronder vind je een routebeschrijving naar ons kantoor in Amsterdam!

  Voor face-to-face scriptiebegeleiding in Amsterdam kun je ook bij ons terecht in ons kantoorgebouw aan het Weesperplein op het adres Rhijnspoorplein 10 – 38. De metrohalte Weesperplein bevindt zich pal voor de deur. De locatie is uitstekend te bereiken met zowel de fiets, de auto als het openbaar vervoer. Je kunt bij ons gratis parkeren als je op tijd een parkeerplaats reserveert via info@scriptiemaster.nl of het contactformulier.

  Let op (!): we hebben een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor studenten die voor een 1-op-1-afspraak komen, dus laat op tijd weten of je met de auto komt en een parkeerplaats nodig hebt. Vanwege het beperkte aantal beschikbare parkeerplaatsen kun je je auto niet een volledige dag in de parkeergarage van Sarphati Plaza parkeren. Als je naar het scriptielab komt, raden we je aan om op de fiets of met het OV te komen.

  Trein – reis naar Amstelstation en Amsterdam CS, vervolgens:

  Kom je met de trein vanuit Utrecht?
  Stap uit bij Station Amsterdam Amstel en ga twee haltes met metro 51, 53 of 54 richting Amsterdam CS. Stap uit bij metrostation Weesperplein.

  Kom je met de trein vanuit Amsterdam Centraal?
  Neem metro 51, 53 of 54 en stap na drie haltes uit bij metrostation Weesperplein. Het kantoorgebouw Sarphati Plaza ligt aan het Weesperplein (zie foto hierboven). De ingang van Sarphati Plaza bevindt zich op de hoek Sarphatistraat/Weesperstraat.

  Metro – halte Weesperplein

  Amsterdam CS, Amsterdam Amstel, Duivendrecht, Amsterdam Zuid: metro 51, 53 of 54. Alle lijnen stoppen voor de deur. Stap uit bij metrostation Weesperplein. Kies de uitgang Amstel/Sarphatistraat. Het kantoorgebouw Sarphati Plaza ligt aan het Weesperplein (zie foto hierboven). De ingang van Sarphati Plaza bevindt zich op de hoek Sarphatistraat/Weesperstraat.

  Tram – route 7 en route 10

  Trams 7 en 10 stoppen op het Weesperplein. Het kantoorgebouw Sarphati Plaza ligt aan het Weesperplein (zie foto hierboven). De ingang van Sarphati Plaza bevindt zich op de hoek Sarphatistraat/Weesperstraat..

  Auto – ringweg A10, afslag S112

  Het adres dat je kunt intoetsen in je navigatiesysteem is Sarphatistraat 44. Dat is het adres van de parkeergarage waarin ScriptieMaster drie parkeerplekken heeft. Neem op de A10 Oost afslag S112 richting Diemen/Duivendrecht/Centrum. links aanhouden richting centrum. Bij Prins Bernhard verkeersplein rechts aanhouden richting centrum via Wibautstraat. Bij het 7e verkeerslicht linksaf (richting Centrumring Centrum Zuidzijde) Steek nu de Amstel over. Bij het tweede verkeerslicht rechtsaf. Aan het einde weer rechtsaf (Sarphatistraat). Na de brug over de Amstel vindt u de ingang van de parkeergarage van Sarphati Plaza zo’n 25 meter voor het eerste verkeerslicht aan uw rechterhand. De parkeergarage ligt aan de noordzijde van Sarphati Plaza, naast de winkel America Today. Om naar binnen te kunnen, kies voor optie 26 (office ScriptieMaster) of voor optie 99 (receptie Sarphati Plaza). Je krijgt een medewerker aan de lijn die voor je open kan doen.

  Er zijn 3 gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor studenten die voor een 1-op-1-afspraak komen, dus laat op tijd weten of je met de auto komt en een parkeerplaats nodig hebt. Vanwege het beperkte aantal beschikbare parkeerplaatsen kun je je auto niet een volledige dag in de parkeergarage van Sarphati Plaza parkeren als je naar het scriptielab komt. Als je naar het scriptielab komt, raden we je aan om met de fiets of het OV te komen.

  Parkeren in de nabijheid van ons kantoor kan lastig zijn. Als je wel met de auto wilt komen en de gehele dag in het scriptielab wilt werken kun je onder andere gebruik maken van de volgende twee opties: Parkeergarage Waterlooplein of P+R ArenA.

  Parkeergarage Waterlooplein:
  Je kunt gebruik maken van de parkeergarage onder het stadhuis/muziektheater Stopera. Kosten € 0,50 per 8 minuten (€ 3,75 per uur). Je kunt vanaf daar een wandeling maken naar ons kantoor of gebruik maken van het openbaar vervoer  (metrolijnen 51, 53 of 54. Alle lijnen stoppen voor de deur. Stap uit bij metrostation Weesperplein).

  Parkeren bij P+R ArenA (onder Stadion Amsterdam ArenA). De kosten van P+R zijn €8 per 24 uur, inclusief gratis openbaar vervoer voor maximaal vijf personen naar het centrum van Amsterdam en terug. Vanaf hier kun je metrolijn 54 pakken. Je kunt uitstappen bij metrostation weesperplein.

  Heb je vragen over de routebeschrijving, je scriptie of je afstuderen? Schroom niet en stel je vraag via onze website.