Onze begeleiders zijn beoordeeld met een 8,7

   Benieuwd wat wij jou te bieden hebben?

   Referenties

   Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

   Hier een greep uit de reacties die wij hebben ontvangen van onze studenten.

   “ScriptieMaster zit kort op de bal en kan je voorzien met persoonlijke begeleiding op maat. Goede manier om zeer efficiënt en op niveau te brainstormen en stappen te maken richting het einde van de scriptie.”
   Jeroen Wagenaar, student marketing
   “Ik ben erg enthousiast over de scriptiebegeleiding. Wanneer je op een of meerdere vlakken wat betreft het schrijven van een scriptie niet zo heel goed bent, ben je vaak lang aan het aanmodderen aangezien je vaak een scriptiebegeleider zal treffen die je niet helpt met dergelijke zaken. Het is heel fijn om dan iemand met veel ervaring als back-up te hebben. Zeker als je aan een strak tijdsschema gebonden bent. Om zeker te zijn van je zaak is het dus zeker aan te raden.”
   Laura Versteeg, studente commerciële economie
   “Ik heb de begeleiding van ScriptieMaster erg positief ervaren. Goede begeleiding, duidelijke afspraken en veel contactmogelijkheden! De begeleiders van ScriptieMaster zijn gemotiveerd en helpen je echt om deze laatste stap tijdens je studie goed af te sluiten.”
   Juliette Helming, studente communicatie
   “Al tijdens het intake gesprek merkte ik dat ik op het juiste adres was. Er werd direct begrepen waar ik tegenaan liep. Het belangrijkste aspect van de begeleiding vond ik dat ScriptieMaster de moed erin houdt op momenten dat je er doorheen zit en gaat twijfelen aan jezelf. Ik heb veel gehad aan de mentale ondersteuning en dat vind ik ook een belangrijk aspect!”
   Georgette Melissen, studente Complementary Alternative Medicine
   “Ik ben ontzettend tevreden met de feedback van Scriptiemaster op mijn onderzoeksopzet, het was uitgebreid, positief geformuleerd en bovendien erg snel gedaan.”
   Sharona Dagevos, rechtenstudent EUR

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00