Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

Contact met je scriptiebegeleider

Nadat je hebt gesproken met een van onze MatchMakers, gaan zij zo snel mogelijk op zoek naar een begeleider die bij je past. Maar hoe ziet het contact met de begeleider er eigenlijk uit? Op welke manieren kan je hem/haar bereiken en wat kan je dan verwachten? Om hier wat meer duidelijkheid in te scheppen, hebben we hier enkele voorbeelden van zowel persoonlijk contact als feedback die jij kan verwachten op het moment dat je samen met ScriptieMaster afstudeert!

Hoe ziet het contact met mijn begeleider eruit?

1-op-1 of digitaal

Je kunt op verschillende manieren contact houden met je scriptiebegeleider. Welke manieren dit uiteindelijk worden, hangt er van af wat jij en je begeleider samen afspreken. Hierdoor word jij begeleid op de manier die het best bij jou past en weet je altijd waar je aan toe bent.

Persoonlijk

Vind jij het fijn om 1-op-1 met je begeleider te sparren, overleggen en praten over jouw scriptie en de vooruitgang van je traject? Dan doen wij ons uiterste best om een begeleider bij jou in de buurt te vinden, zodat je samen kunt afspreken om zo je scriptie in goede banen te leiden. Het voordeel van persoonlijk afspreken, is dat je direct feedback krijgt en je vragen kunt stellen. Zo kan jij na een afspraak met je scriptiebegeleider vol zelfvertrouwen verder werken aan je scriptie. Ook krijgt jouw begeleider een beter idee van wie je bent als persoon en waar je behoefte aan hebt als het gaat om begeleiding.

WhatsApp

Vaak kan je jouw begeleider gewoon bereiken via WhatsApp. Dit is een handige manier om nog even kleine vragen te stellen waar je bij vastloopt. Wat moest er nou wel en niet besproken worden in de Methode? Wat vind je begeleider van de herformulering van je deelvraag? Wanneer spreken jullie weer af om gedetailleerd door jouw scriptie heen te gaan? Met behulp van WhatsApp kunnen deze vragen snel beantwoord worden en kan jij weer door met je scriptie, zonder dagen op een e-mail terug te wachten.

Skype

Een populaire manier van communicatie is Skype. Met Skype krijg jij, net zoals bij een persoonlijk gesprek, direct feedback en antwoord op al je vragen. Met functies zoals het delen van je scherm, kan jij efficiënt en gericht met je scriptiebegeleider aan de slag. Het gemak van Skype is dat dit kan vanuit het comfort van je eigen kamer. Hierdoor krijg je nog steeds persoonlijke scriptiebegeleiding, maar hoef je hiervoor niet het huis uit. De reistijd die je bespaart kan je weer aan je scriptie besteden!

Of gewoon, via E-mail

Natuurlijk mag e-mail in dit rijtje niet ontbreken. Dit is een handige manier om de feedback en verbeterde scriptie heen en weer te sturen. E-mail is dus vooral een zakelijker platform, waar jij alle ontvangen bestanden van je begeleider makkelijk en snel kan terugvinden.

Sneller afstuderen?

Meld je nu aan voor scriptiebegeleiding!

Kom gratis en vrijblijvend met ons kennismaken, op locatie of online!