Hulp bij het beginnen met je scriptie?
Wij helpen je verder!
Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Beginnen met je scriptie?

   Waar de een maar al te graag wil beginnen met de scriptie, zakt bij de ander de moed al in de schoenen bij het idee. Je scriptie schrijven is echt het laatste onderdeel van jouw studie. Het is belangrijk dat je weet wat je te wachten staat voordat je begint. Zo is het makkelijk als je per onderdeel van de scriptie al een duidelijk beeld hebt wat er van jou wordt verwacht. Daarnaast is het voor velen lastig om nu echt een goed afgebakend én interessant onderwerp te kiezen. Ook bij de beginfase van het scriptietraject kunnen we jou helpen.

   Of je nu moeite hebt met het kiezen van een onderwerp dat goed bij jou past, niet zeker bent of je de skills hebt om jouw onderzoek uit te voeren of niet zeker weet of het haalbaar is op het gebied van literatuur, ons team staat klaar om jou te ondersteunen waar jij het nodig hebt. Zo kunnen wij helpen je bewust te maken van jouw interesses, de structuur aangeven en je aanmoedigen om verder te schrijven.

   Begin je scriptie met een goede onderzoeksvraag

   Ook het opstellen van een goede onderzoeksvraag met passende deelvragen is niet altijd eenvoudig, als je wil beginnen met je scriptie. De onderzoeksvraag is het leidraad van jouw scriptie. Soms kan een woord daarbinnen al hét verschil maken. Soms krijg je vanuit je hogeschool of universiteit een onderwerp toegeschoven zodat je tijdig kan beginnen met je scriptie. Terwijl je eigenlijk hier niet zoveel verstand van hebt. Hierbij is het fijn als je iemand hebt waarmee je kunt sparren over het onderwerp om zo tot verschillende inzichten te komen.

   beginnen-scriptie-afbeelding

   Meer dan 170 gespecialiseerde scriptiebegeleiders door heel Nederland

   Ad
   AdOnderwijskunde en educatie
   Specialisaties: Toetsen en toetsbeleid, Kwaliteitsbeleid, Didactiek, Basisonderwijs, Ontwerpen van onderwijs, Pabo, Onderwijsinnovatie, Onderwijsmanagement
   Anne
   AnnePersoonlijke ontwikkeling
   Specialisaties: Business en IT Architectuur, Project- en programma management, Bedrijfskunde, Verandermanagement, ICT, Business modellering, Procesoptimalisatie
   Sander
   SanderMens en organisatie
   Specialisaties: HRM, Bedrijfsvoering, reorganisatie, interimmanager/ adviseur op het gebeid van HRM en Bedrijfsvoering
   Fatih
   FatihPsychologie
   Specialisaties: Psychologie

   Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.