Vastgelopen bij het schrijven van jouw scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Vastgelopen bij het schrijven van jouw scriptie?

   Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

   Ben je vastgelopen bij het schrijven jouw scriptie? Geen zorgen, dit hoort bij het project! Soms heb je als student tijd nodig om een goede keuze te maken, sterker nog, soms moet je even het verkeerde pad bewandelen voor je er achter komt welke kant je echt op moet. Wat onze scriptiebegeleiders vaak zien bij studenten die zijn vastlopen is dat ze het overzicht zijn verloren. Met name de fase na het inleveren van het onderzoeksvoorstel brengt veel onduidelijkheid met zich mee. Je doorzettingsvermogen wordt op de proef gesteld, maar soms is de hulp van een ander alles wat je nodig hebt. De inzichten van een externe scriptiebegeleider kunnen je helpen zodat jij je scriptie weer vol goede moed verder kan schrijven.

   Ben je vastgelopen door:

   • Overvloed/tekort van informatie

    Onze begeleiders kunnen jou wegwijs maken in de relevantie van jouw bronnen. Door jou het sneeuwbaleffect aan te leren en bronnen uit goede bronnen te halen, voorzie jij jezelf van goede literatuur op academisch niveau.

   • Statistiek

    Binnen ons team van ruim 170 scriptiebegeleiders zijn meerdere scriptiebegeleiders gespecialiseerd in statistiek en de daar bijhorende programma’s als SPSS, STATA en andere statistische programma.

   • Planning

    Onze scriptiebegeleiders kijken naar jouw situatie en maken een daarbij passende realistische en goede planning. Een stok achter de deur nodig? Ook daarvoor ben je hier aan het goede adres.

   • Structuur

    Onze scriptiebegeleiders kennen het scriptietraject van A tot Z. Zij weten wat waar hoort en hoe dit uitgewerkt dient te worden.

   • Gebrek aan motivatie

    Lukt het je niet meer om gemotiveerd te blijven? Onze begeleiders zorgen ervoor dat jij je motivatie en passie weer terugvindt.

   • Overzicht verloren

    Het scriptietraject duurt lang en is intensief. Onze begeleiders kunnen jou helpen om het met tussentijdse deadlines weer overzichtelijk te maken. De structuur verloren? Ook daar kunnen ze jou bij helpen.

   • Onvoldoende begeleiding vanuit de onderwijsinstelling

    Onze persoonlijke scriptiebegeleiders nemen echt de tijd voor jouw specifieke hulpvraag.

    vastgelopen-scriptie-afbeelding

   Waar je ook bij bent vastgelopen , onze scriptiebegeleiders staan voor je klaar.

   Ons team van ruim 170 ervaren en professionele scriptiebegeleiders hebben verschillende specialisaties. Hierdoor kunnen we altijd een passende en persoonlijke begeleider vinden bij jouw specifieke hulpvraag, waar je ook vastgelopen bent. Benieuwd hoe onze scriptiebegeleiders jou kunnen helpen? Bel ons gerust even via 010 – 714 23 43 of plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

   Tijdens dit gratis en vrijblijvend adviesgesprek kijk je samen met onze matchmaker waar je nu precies tegenaan loopt. Hierdoor kan er een persoonlijk begeleidingstraject worden opgesteld.

   Jouw scriptiebegeleider wordt dan ook zorgvuldig uitgekozen zodat hij of zij jou uitstekend kan helpen bij dat onderdeel waar jij moeite mee hebt. Of het nu niet lukt om verder te gaan in het proces of om een goed afgebakend onderwerp te formuleren, wij kunnen je altijd helpen.

   Danny
   DannyProjectmanagement, Consultancy & Education
   Specialisaties: ICT Management
   Ralph
   RalphBedrijfskunde en Financieel Recht
   Specialisaties: Pension Fund Governance, Pensioenrecht, Corporate Governance, Investor Relations, Juridische Beschermingsconstructies
   Ellen
   EllenAccountmanager
   Specialisaties: Policy & Organization, Gezondheidseconomie, Gezondheidsinterventies, Biostatistiek en Economische Evaluaties
   Melanie
   MelanieBedrijfskunde
   Specialisaties: Bedrijfskunde, Consultancy, ICT, Human Resource Management, Personeel & Arbeid en International Business

   Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

   Sinds 2005 zijn al meer dan 6.200 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00