Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Resultaten

   Als je alle data hebt verzameld ben je er nog niet. Je moet er iets mee gaan doen. Je zult deze op een bepaalde manier moeten gaan bewerken om ze passend te maken voor je onderzoek, de data analyse. Hoe die analyse eruitziet ga je hier bij de data-analyse beschrijven. Je geeft hier bijvoorbeeld aan dat je de inhoud van de opgenomen interviews zodanig geordend hebt dat de antwoorden op de vragen die je gesteld hebt, worden gegeven. Deze interview vragen heb je opgesteld om de relevante gegevens te achterhalen. Je gaat de interne documenten zodanig rangschikken en uitfilteren dat je de relevante gegevens overhoudt.

   Scriptie resultaten afbeelding - Grafieken en resultaten

   Vergelijk het maar met het boeken van een vakantie. Daar kun je op internet alles over vinden. Maar niet alles is belangrijk voor je vakantie. Je let bijvoorbeeld met name op het budget, de manier van reizen, de bestemming en waar je overnacht.

   Bij het raadplegen van een database of het afnemen van een survey bepaal je welke statistische analyses je gaat uitvoeren op de verzamelde data om de sterkte en significantie van de relatie tussen de variabelen te onderzoeken.

   In het hoofdstuk resultaten worden de resultaten van de data die je in het hoofdstuk methoden hebt verzameld, besproken. Welke toets er uit moeten worden uitgevoerd om de data te analyseren is afhankelijk van de relatie die is onderzocht en het meetlevel van de variabelen.

   Tip: “Bepaal welke twee variabelen je wilt testen en zoek daar de juiste toets bij.”

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00