Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Je scriptie op tijd afronden? ScriptieMaster helpt!

Den Haag is een stad vol historie en cultuur. Het is uniek, net zoals jouw scriptie. ScriptieMaster heeft een team van ruim 130 scriptiebegeleiders die jou tijdens het scriptietraject overal bij kunnen helpen.
Naast face-to-face-begeleiding met één van onze ruim 15 Haagse begeleiders is het ook mogelijk om via Skype/telefoon of mail contact te hebben met een begeleider uit een andere streek. Met de scriptiebegeleiding in Den Haag is het onder andere mogelijk om samen met jouw begeleider af te spreken in de Centrale Bibliotheek Den Haag, University College The Hague of de Bibliotheek Haagse Hogeschool maar ook Seats2Meet of de Coffee Company bieden goede werkplekken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan
Lees meer over onze scriptiebegeleiding

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt.

Lees meer

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Lees meer

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Lees meer

Scriptiebegeleiding in Den Haag bij ScriptieMaster

Met ruim 20 musea, de Grote Markt en vele winkelstraten is het niet altijd makkelijk om gefocust te blijven op je scriptie. Of je moeite hebt met het beginnen, bent vastgelopen of motivatieproblemen hebt, wij kunnen je helpen.

Hoe werkt onze scriptiebegeleiding?

Tijdens jouw gratis adviesgesprek kijken we samen hoe we jou het beste kunnen ondersteunen in het scriptietraject. Hierna wordt gekeken welke persoonlijke scriptiebegeleider het beste bij past. Zo kunnen we je helpen bij het aanbrengen van structuur en samenhang, maar ook bij het formuleren van de probleemstelling, deelvragen of hypothesen kunnen wij van ScriptieMaster jou ondersteunen. Hierdoor is het vaak al mogelijk om de student binnen 1 dag te koppelen aan een scriptiebegeleider. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor scriptiebegeleiding binnen Den Haag? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010-714 23 43.

Face-to-face-scriptiebegeleiding in Den Haag

Voor face-to-face-begeleiding in Den Haag kunnen wij je koppelen aan één van onze scriptiebegeleiders gevestigd in Den Haag. Samen met je begeleider stem je af waar en wanneer je af wilt spreken. Voor onze scriptiebegeleiding in Den Haag gebruiken wij onder andere de volgende locaties:

Centrale bibliotheek
Den Haag

scriptiebegeleiding-den-haag-afbeelding
FaceMePLS / CC-BY

University College
The Hague (LUC)

scriptiebegeleiding-den-haag-afbeelding
By Smiley.toerist (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Bibliotheek Haagse
Hogeschool

scriptiebegeleiding-den-haag-afbeeldingBy Warateens (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

De begeleiding kan ook face-2-face én online plaatsvinden. Of je nu liever onder het genot van een kopje koffie jouw scriptie doorspit of dat je dat liever vanuit huis door de telefoon/skype doet, wij kunnen inspelen op jouw situatie. Wanneer je bij het adviesgesprek aangeeft dat de begeleiding online kan plaatsvinden, kan er ook worden gekeken naar een begeleider uit een andere streek. Hierdoor kunnen we garanderen dat er altijd een begeleider is die bij je past.

Of het nu gaat over waarom Den Haag pas in 1806 stadsrechten kreeg van Napoleon of over het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen het MKB, bij ScriptieMaster zit je ook in Den Haag aan het goede adres. Wij kunnen dan ook helpen bij alle onderwerpen.

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

De voordelen van scriptiebegeleiding

Methode

  • 1-op-1-begeleiding op locatie of online

  • Begeleiding op inhoud, structuur en proces

  • Concrete feedback en inspiratie

Facts & Figures

  • Ruim 1500 studenten geholpen

  • Onze begeleiders scoren gemiddeld een 8+
  • Meer dan 130 begeleiders

Begeleiders

  • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

  • Experts binnen alle vakgebieden

  • Verspreid over heel Nederland

Den Haag weet zich te onderscheiden door haar bruisende karakter. De stad is het politiek kloppend hart van Nederland, kent een grote tolerantie en barst van de cultuur. Den Haag heeft voor ieder wat wils. Ons team van begeleiders sluit hierop aan omdat er altijd een match is tussen de student en een begeleider die ervoor zorgt dat jouw scriptie naar een hoger level wordt getild. Met onze 1-op-1 begeleiding door een van onze ruim 130 begeleiders hebben we al 1500 studenten geholpen en worden zij gemiddeld beoordeeld met een 8+.

Ons team van ruim 15 Haagse scriptiebegeleiders staat jou klaar!

Bekijk hier ons team van scriptiebegeleiders
Marianne
MariannePsychologie en Onderwijskunde
Specialisaties: Education and Child studies, Onderwijskunde, Jeugdpsychologie
John
JohnBedrijfskunde, Bestuurskunde & Management
Specialisaties: (Technische) Bedrijfskunde, Management & Organisatie, Bestuurskunde, Business/Ondernemerschap, Economische, Technische, Informatiekunde en Sport & Leisure-opleidingen
Richard
RichardBedrijfskunde
Specialisaties: Talentontwikkeling, Leiderschap en Organisatievernieuwing, Management (content, community, project, social media, organisatie), Bedrijfskunde, Financiële dienstverlening
Karin
KarinBedrijfskunde en Economie
Specialisaties: Commerciële economie, Management, HRM, Marketing, Small Businesss & Retail Management, Europese studies, Geschiedenis en Rechten

Of je nu studeert aan de Haagse Hogeschool, de Hogeschool Inholland Den Haag, de Hotelschool Den Haag, de NCOI, de Open Universiteit, de Universiteit Leiden Campus Den Haag of aan de Volksuniversiteit Den Haag onze begeleiders kijken altijd naar de eisen die aan de scriptie worden gesteld vanuit jouw onderwijsinstelling.

Met scriptiebegeleiding investeer je in jouw toekomst!

Onze studenten beoordelen onze begeleiding met een 8.2

Sami, Financieel economisch management "De medewerkers van Scriptiemaster waren vriendelijk en hebben mijn probleem begrepen en geholpen. Mijn Scriptiebegeleider was de juiste persoon op de juiste moment. Hij heeft mij heel goed geholpen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hem als begeleider had." Deborah, Verpleegkunde "Ik heb de begeleiding als prettig ervaren, de communicatie en betrokkenheid van de begeleider is ook heel erg fijn." Kevin, International Business Management "Mijn begeleider had verstand van de materie en was duidelijk in wat er moest gebeuren. Het allerbelangrijkste voor mij was dat hij zijn afspraken nakwam. Daar mogen velen een voorbeeld aan nemen." Peter, Commerciële economie "Junion staat altijd klaar ook als hij het druk heeft weet hij altijd tijd voor je te maken. Hij laat je zelf nadenken en stuurt met kleine tips waardoor er soms een heel nieuw inzicht ontstaat." Annemieke, Pedagogische Wetenschappen "Heel fijne begeleiding. Zonder Rebekka had ik het niet gered!" Michael, Lerarenopleiding Wiskunde 2e Graad "Ben prima geholpen door mijn begeleider in het afronden van mijn project. Zou het bij een volgende project nogmaals gebruiken." Sabina, Commerciële economie "Ik heb goeie begeleiding gehad van Linda. Ik had binnen korte tijd hulp nodig en alles is goed verlopen. Ik kan iedereen Scriptiemaster aanraden!" Rachel, MBA controller "Er is mij maatwerk geleverd, passend bij mijn hulpvraag."

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 070 – 20 92 080.