Je scriptie op tijd en succesvol afronden?
Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Particulieren

Ook alle particuliere HBO- en WO-studenten kunnen bij ScriptieMaster terecht. Door ons team van ruim 130 gespecialiseerde scriptiebegeleiders is het altijd mogelijk om een geschikte begeleider binnen jouw specifieke vakgebied te vinden. Zo kunnen onze begeleiders helpen bij het opstellen van een realistische planning en het houden hieraan. Zowel voor een praktijkgerichte als een theoretische scriptie vinden wij een scriptiebegeleider die bij jou past.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij jouw scriptie succesvol en op tijd afrondt.

Bij ScriptieMaster begrijpen we dat iedere student uniek is. Zo stellen wij een persoonlijk begeleidingstraject op dat aansluit bij jouw persoonlijke hulpvraag. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kijkt onze scriptie-expert samen met jou waar je tegenaan loopt. Benieuwd hoe we de beste begeleiding bij jouw situatie weten te vinden? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons via 010 – 714 23 43. Samen komen we verder.

Moeite met beginnen?

Scriptiebegeleiding - Beginnen

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Vastgelopen?

Scriptiebegeleiding - Vastgelopen

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Stok achter de deur nodig?

Scriptiebegeleiding - Afronding

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Uitdagingen bij het afstuderen van een particuliere opleiding

Of het hier nu gaat om een HBO- of WO- studie, afstuderen blijft vaak een uitdaging. Onze begeleiders zijn flexibel en kunnen op elke situatie inspelen. Of je het nu lastig vindt om de eerste woorden op papier te krijgen, bent vastgelopen in het traject of nog net de puntjes op de i wilt zetten, wij kunnen je altijd helpen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de eisen die worden gesteld vanuit jouw onderwijsinstelling.

Het proces van scriptiebegeleiding

Onze scriptiebegeleiders

Ons team van gespecialiseerde en ervaren scriptiebegeleiders is vanzelfsprekend zelf ook afgestudeerd. Velen van hen zijn gepromoveerd, hebben meerdere studies gedaan of zijn werkzaam bij een hogeschool of universiteit. Doordat zij veel ervaring hebben met het begeleiden van een scriptie kennen zij dit traject van A tot Z. Daarnaast wordt er tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek gekeken naar welke begeleider het beste bij jou past waarna je wordt gekoppeld aan een van onze begeleiders met expertise in jouw vakgebied. Zo kan de begeleider naast procesmatige vragen ook inhoudelijke vraagstukken beantwoorden.

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.