Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Tekstredactie

   Het is zonde om een scriptie met taalfouten in te leveren. Scriptiebeoordelaars ergeren zich eraan, waardoor fouten dus leiden tot een lager cijfer of zelfs een afgekeurde scriptie. Daarom is het van belang om met de juiste tekstredactie het aantal taalfouten in je scriptie zoveel als mogelijk te beperken.

   Wil je ook een goed geschreven scriptie? SCRiBBR, partner van ScriptieMaster, helpt je accuraat met tekstredactie door je scriptie te controleren op taal. Bovendien krijgen studenten van ScriptieMaster hierbij 10 euro korting! Vraag je scriptiebegeleider naar je persoonlijke kortingscode of neem contact met ons op.

   We raden je aan om na de controle op taal nog een laatste inhoudelijke check door een van onze scriptiebegeleiders te laten doen. Doordat de taal dan al goed staat krijg je optimale feedback en is het nakijken dus een stuk voordeliger.tekstredactie-afbeelding

   Scriptie nakijken op taalfouten?

   SCRiBBR kan je helpen met het corrigeren van je scriptie op taal en structuur.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00