Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Snel afstuderen! Het scriptieboek

   Vol met tips die je helpen met afstuderen!

   Vol met tips die je helpen met afstuderen!

   Op veler verzoek bundelden de oprichters van Snelafstuderen Erik Feijen en Pepijn Trietsch hun ervaring met de begeleiding van studenten die hun bachelor- of masterscriptie schrijven. Het resultaat: een scriptieboek dat je niet mag missen.

   Snel afstuderen! geeft je een gereedschapskist met praktische instrumenten waarmee je de lastige onderdelen uit je scriptie succesvol kunt tackelen. Stap voor stap naar een geslaagde scriptie!

   De auteurs van Snel afstuderen! hebben uitgebreide ervaring met het schrijven van scripties en met de begeleiding daarvan. Dit boek bevat geen vage teksten, maar praktische technieken, stappenplannen, en checklists die werken. Hierdoor kun jij sneller en met een hoger cijfer afstuderen. En ook nog eens met meer plezier!

   Zo snel mogelijk resultaat boeken met je scriptie? Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00