Scriptiebegeleiding tarieven afbeelding Scriptiehulp nodig? Wij helpen je verder! Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Scriptievoorbeelden

   Voorbeelden van scripties

   Voordat je gaat beginnen met het schrijven van je scriptie is het verstandig om alvast een blik te werpen op goedgekeurde scriptievoorbeelden. Door het bekijken van deze voorbeelden kun je alvast een beeld creëren bij het eindresultaat van je scriptie. Niet alleen bij het begin van jouw scriptietraject kunnen scriptievoorbeelden helpen. Uit onze ervaring blijkt dat studenten die zijn vastgelopen ook interessante ideeën en nieuwe ingevingen kunnen krijgen door het gebruik van geschikte scriptievoorbeelden..

   Waar vind je goede scriptievoorbeelden?

   Probeer bij het vinden van scriptievoorbeelden zo dicht mogelijk bij jouw specifieke situatie te komen. Zo kunnen de eisen die worden gesteld aan een scriptie verschillen per onderwijsinstelling of studie. Een voorbeeldscriptie van een andere opleiding kan je zo dus ook op de verkeerde ideeën brengen. Daarom is het zaak te achterhalen of er vanuit de hogeschool of universiteit scriptievoorbeelden beschikbaar zijn. Let hierbij goed op welke beoordeling de scriptie heeft gekregen. Verder zijn er veel databanken waar talloze voorbeelden te vinden zijn.

   Databases wetenschappelijke scripties:

   Databases hbo-scriptievoorbeelden:

   Het nut van deze voorbeelden

   Vanuit jouw opleiding heb je waarschijnlijk richtlijnen gekregen waaraan de structuur van jouw scriptie moet voldoen. Deze bevat vaak ook een hoofdstukkenstructuur. Toch kan het lastig zijn een beeld te vormen over de invulling van deze richtlijnen en hoofdstukken. Daarom hebben veel studenten baat bij goede scriptievoorbeelden. Via een uitgewerkte scriptie krijg je op een duidelijke manier van inzage in het gewenste eindproduct.

   scriptievoorbeelden-afbeelding

   Plagiaat

   De voorbeeldscripties kunnen je buiten de opbouw ook helpen bij het zoeken van interessante literatuur voor jouw onderwerp. Onthoud echter wel goed, gebruik een voorbeeldscriptie slechts ter inspiratie. Plagiaat is ten strengste verboden en hier wordt ook streng op gecontroleerd.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.