Scriptiebegeleiding tarieven afbeelding Scriptiehulp nodig? Wij helpen je verder! Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Scriptie laten schrijven?

   Je scriptie laten schrijven?

   Een ander je scriptie laten schrijven lijkt misschien een optie als je er helemaal doorheen zit of als je scriptie is afgekeurd. In dat geval moet je mogelijk opnieuw beginnen en eventueel een nieuwe afstudeerstage vinden. Dit kost niet alleen extra tijd en geld, er is ook grote kans dat je bijvoorbeeld gedemotiveerd raakt en dat je afstuderen in gevaar komt. Om je scriptie dan alsnog succesvol af te ronden is er gelukkig de mogelijkheid om externe hulp in te schakelen. Je kunt je scriptie laten schrijven of kiezen voor professionele scriptiebegeleiding.

   Ghostwriters

   We zullen je direct uit de droom helpen. Naast het feit dat het erg zonde is om je scriptie uit te besteden, wordt het ook nog eens gezien als fraude! Je loopt het risico om van de universiteit of hogeschool te worden gestuurd, met alle gevolgen van dien. Op internet wordt er veel gezocht naar de zogeheten Ghostwriters. Dit is iemand die het schrijven van je scriptie volledig van je overneemt. De Ghostwriter vraagt informatie zoals: hoofd- en deelvragen, data en de eisen vanuit je opleiding. Vervolgens wordt je scriptie geschreven en lever je hem in, een gemiste kans! Door het schrijven van een scriptie word je een expert op een onderdeel van jouw vakgebied. Daar kan je tijdens de start van je carrière op verschillende manieren gebruik van maken.

   Scriptiestress

   Dat veel studenten moeite hebben met het schrijven van een scriptie is een bekend fenomeen. Jij bent dus zeker niet de enige. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de scriptie waardoor veel studenten het schrijven als lastig, stressvol en tijdrovend ervaren. Maar, door je scriptie door iemand anders te laten schrijven geef je eigenlijk op terwijl je van dit traject erg veel kunt leren binnen jouw vakgebied. Vaardigheden die je bijvoorbeeld daarbuiten opdoet zijn onder andere time management, kritisch denken en analytisch vermogen. Ofwel, allemaal skills die later in je carrière goed van pas zullen komen.

   scriptie-laten-schrijven-afbeelding

   Scriptiehulp

   De stress die studenten ervaren is vaak te wijten aan beperkte begeleiding, onduidelijke feedback en gebrek aan coaching. Dit probleem lossen we bij ScriptieMaster op door middel van procesmatige en inhoudelijke feedback. Door middel van professionele begeleiding leer je de obstakels van het schrijven van een scriptie zelf te overwinnen en kan je dus de opgedane kennis later in je carrière toepassen. Onze scriptiebegeleiders hebben ruime ervaring met het schrijven van scripties en hebben daarnaast een expertise in één of meerdere vakgebieden. Ook hebben we een checklist gemaakt voor het inleveren van je scriptie.

   Persoonlijke begeleiding

   Afhankelijk van jouw onderzoek, wensen, behoeftes en ambitie creëren we een match tussen jou en een van onze begeleiders. De begeleiding vindt plaats op locatie bij jou in de buurt of via Skype en/of de telefoon. Je scriptiebegeleider zal afhankelijk van waar je moeite mee hebt, jou van de nodige tools voorzien. In tegenstelling tot een scriptie laten schrijven, draagt scriptiebegeleiding dus bij aan jouw kennis en vaardigheden en kan je tegelijkertijd erg trots zijn op het eindproduct: jouw eigen scriptie!

   Conclusie

   Ondanks dat het laten schrijven van je scriptie aantrekkelijk klinkt, raden we je dit ten strengste af. Wij geloven dat iedere student met de juiste scriptiebegeleiding zelf een goede scriptie kan schrijven en daarmee het afstuderen met een goed resultaat kan afronden. Ons team van ervaren scriptiebegeleiders staat voor je klaar om je bij elk onderdeel van het scriptietraject te helpen. We zijn benieuwd waar we je mee kunnen helpen. Vul het onderstaande formulier in om een gratis adviesgesprek aan te vragen.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43.