Hulp bij onzekerheid? Wij helpen je verder!

Onze begeleiders helpen je graag jouw struikelblokken te overkomen. Klik op de onderstaande link om jouw gratis en vrijblijvende adviesgesprek in te plannen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Scriptiecoach nodig?

Veel studenten hebben tijdens het schrijven van hun scriptie baat bij een scriptiecoach.
Het schrijven van je scriptie is niet alleen een lastige, maar voor veel studenten ook een spannende taak, een scriptie is immers toch wat anders dan een essay. Dit zorgt vaak voor onzekerheid over de aanpak en het hele schrijfproces. Het kan daarom vaak wel even duren voor je jezelf ertoe kan zetten om daadwerkelijk over je scriptie na te denken of er dan toch eindelijk echt aan te beginnen. Dit geldt voor bijvoorbeeld het begin van je scriptie in z’n algemeenheid, maar ook voor de verschillende fases, zoals het begin van je theoretisch kader, het begin van je onderzoek en het begin van je analyse. In zo’n geval kan je wel wat scriptiecoaching gebruiken!

Scriptiebegeleiding is een investering in je toekomst!

Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster

Wij helpen je met opstarten en zorgen dat je gemotiveerd wordt en blijft.

Wij helpen je weer op weg door het creëren van structuur.

Samen maken we een planning om te zorgen dat je scriptie op tijd af is.

Scriptiecoach voor alle omstandigheden

Naast dat jouw professionele begeleider van ScriptieMaster je helpt bij specifieke vaardigheden waar je moeite mee hebt, is hij of zij ook een scriptiecoach. Je scriptiecoach is er om je te motiveren, aan te moedigen en te ondersteunen gedurende het hele proces. Zo staat er altijd iemand voor je klaar om dat extra duwtje in de rug te geven. Daarbij word je niet alleen begeleid bij het schrijven van je scriptie, maar zorgt jouw scriptiecoach er ook voor dat je in de juiste flow komt om verder te werken.

Jouw scriptiecoach kijkt niet alleen naar jouw uitdagingen en problemen, hij of zij kijkt ook naar de oorzaken die hieraan ten grondslag liggen. Er kunnen namelijk verschillende redenen zijn waarom het moeilijk is deze onzekerheid te te overkomen. Tijdens het gratis en vrijblijvende telefonisch adviesgesprek kan je aangeven waar jij je onzeker over voelt, zo krijg je een passende scriptiecoach die je hierin kan ondersteunen.

‘Je persoonlijke scriptiecoach biedt jou handvatten, een stok achter de deur, houvast en tips waardoor jij een duwtje in de goede richting krijgt.’

Dyslexie

Voor iemand met dyslexie kan naast  het schrijven ook het verzamelen van data niet altijd even vlot gaan. Daarnaast moet de tekst natuurlijk nog geparafraseerd, geanalyseerd en duidelijk verwerkt worden. Dit is al een hele klus voor mensen zonder leesproblemen, dus voor mensen met dyslexie is het een extra uitdaging. Deze uitdaging hoef je niet alleen aan te gaan. Een persoonlijke scriptiecoach kan je helpen bij het overzichtelijk houden van de literatuur en extra aandacht geven aan de structuur en spelling van jouw scriptie. Hierdoor schrijf je zelfverzekerder je scriptie en staat jouw dyslexie je niet in de weg.

Faalangst

Studenten met faalangst vinden het vaak lastig om de eerste stappen te zetten, omdat de hoeveelheid werk wat in een scriptie zit ontzettend overweldigend is. Hierdoor voelen veel studenten  druk om alles gelijk goed te doen en wordt het lastig om de eerste woorden op papier te zetten. Het is dan ook zeker niet ongebruikelijk dat er veel gepiekerd wordt en studenten ‘s nachts wakker liggen over alles wat er nog gedaan moet worden voor de scriptie. Je persoonlijke scriptiecoach neemt je bij de hand èn zorgt ervoor dat deze enorme berg wordt opgedeeld in een realistische planning, waardoor je niet alleen het overzicht, maar ook de rust weer terug vindt.

Dyscalculie

Statistiek is voor veel studenten al geen pretje, laat staan de studenten met dyscalculie. Tijdens het schrijven van je scriptie krijg je vaker te maken met getallen en data, zowel gedurende het onderzoek, als bij het verwerken van de data. Een scriptiecoach kan je dan niet alleen helpen om de data juist te verwerken, maar ook om hier voor jezelf en voor de lezer van je scriptie de gegevens zo duidelijk mogelijk te structureren.

Persoonlijke aandacht

Hulp op momenten dat het jou uitkomt

Strakke planning

Zodat je je scriptietraject altijd onder controle hebt

Inhoudelijke feedback

Zodat je zeker bent van een goed eindresultaat

Online of op locatie

Begeleiding zoals jij dat prettig vindt

Professioneel

Zodat jij efficiënt afstudeert

Vind passende en persoonlijke scriptiecoach

In het gratis en vrijblijvende adviesgesprek vraagt onze Scriptie-expert ook naar jouw specifieke hulpvraag. Naar aanleiding van de gezamenlijke bevindingen word je gekoppeld aan een scriptiecoach die je goed kan begeleiden bij jouw moeilijkheden en uitdagingen..

Kortom, jouw persoonlijke scriptiecoach wordt geselecteerd zodat we je gericht kunnen helpen bij bijvoorbeeld concentratie- en motivatieproblemen, faalangst, dyscalculie, dyslexie of andere obstakels die je belemmeren in het zelfverzekerd schrijven van je scriptie.

Naast dat jouw scriptiecoach je kan helpen bij praktische onderdelen zoals statistiek en structuur, kan hij/zij je dus ook helpen bij concentratie- en motivatieproblemen, faalangst, dyscalculie, dyslexie of andere obstakels die je belemmeren in het zelfverzekerd schrijven van je scriptie. Je persoonlijke scriptiecoach biedt  jou handvatten, een stok achter de deur, houvast en tips waardoor jij een duwtje in de goede richting krijgt.

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt