Simone

Mijn naam is Simone, na mij pabo opleiding heb ik de master Maatschappelijke opvoedingsvraagstukken gedaan aan de universiteit in Utrecht. Momenteel ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Ik ben geïnteresseerd onderwijsvernieuwingen en ontwikkel lesmateriaal voor maatschappelijke vraagstukken.

 

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider - Simone foto

Simone

Studierichting

PABO, Pedagogiek

Specialisaties

Arbeids- en Organisatiepsychologie, Jeugdparticipatie, Kwalitatief onderzoek, Maatschappelijke opvoedingsvraagstukken, Onderwijskunde, Pedagogiek, Sportpedagogiek, Toegepaste Psychologie, Toerisme of vrijetijdskunde

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Zelf heb ik drie scripties geschreven. Het schrijven van een scriptie is als een berg die je moet beklimmen, terwijl je nog niet precies weet waar het eindpunt is. Ik kan je helpen om deze zware tocht onder te verdelen in meer gestructureerde tussendoelen.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!