Melanie

Als bedrijfskundige heb ik een brede achtergrond: een echte generalist dus. Daardoor begeleid ik studenten met een diverse achtergrond (van communicatie, marketing, naar hr, financieel en zelfs ict). Ook dat geeft het zijn van een scriptiebegeleider een extra dimensie: de verschillende mensen en onderwerpen waar zij onderzoek naar doen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melanie

Studierichting

Bedrijfskunde, Human Resource Management, IT

Specialisaties

Bedrijfskunde, Consultancy, HRM, ICT, International Business and Management, Personeel & Arbeid

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Met als achtergrond een studie politicologie en massacommunicatie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik zelfstandig werkzaam als onderzoeker. Na mijn studie heb ik een aantal jaren bij grotere internationale onderzoekbureaus gewerkt en ben in 1993 voor mijzelf begonnen met als specialiteit kwalitatief onderzoek. Maar daarnaast heb ik ook regelmatig kwantitatief onderzoek begeleid. Analyse en rapportage heb ik altijd ervaren als leuke onderdelen van het onderzoektraject. Nog steeds zijn veel onderzoeken die ik doe internationaal van aard. Het gaat vaak om communicatie onderzoek: dat kan gaan om het testen van commercials of advertenties maar ook om de vraag hoe wordt een nieuw concept, een product of de dienstverlening ervaren door de doelgroep.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor

Chat openen