Marijke

Ik ben Marijke, een ervaren docent, onderzoeker en onderzoeks/scriptie-begeleider van studenten in de (bio)medische wetenschappen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marijke

Studierichting

Engels, Gezondheidswetenschappen

Specialisaties

Biomedische en Paramedische Wetenschappen, Farmacie, Laboratorium

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Na 16 jaar als (laboratorium)onderzoeker op de medische en farmaceutische centra van de Universiteit van Groningen te hebben gewerkt, ben ik in 1998 gepromoveerd. Van 2001 tot 2008 was ik verantwoordelijk voor het preklinisch deel van het geneesmiddelonderzoek bij het bio- en nanotechnologie bedrijf BioMaDe. In 2008 ben ik naar Nigeria, het thuisland van mijn echtgenoot, verhuisd waar ik farmacologie, farmacotherapie en toxicologie doceerde en onderzoek heb begeleid. Verder heb een opleiding tot haptonoom gevolgd hetgeen zijn nut heeft bewezen bij de sociaal/psychologische aspecten van student begeleiding. Sinds oktober 2016 ben ik weer in Nederland.

Kom maar op, ik beloof een serieuze maar prettige begeleiding!

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!