Marianne

Bij Scriptiemaster vind ik het ontzettend leuk om opnieuw studenten te helpen bij hun scriptie. Ik ben geduldig en wil met duidelijke feedback er voor zorgen dat de student weer op het juiste spoor komt. Een scriptie schrijven kan soms erg stressvol zijn door verschillende factoren, maar samen slaan we ons er door heen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marianne

Studierichting

Onderwijskunde, Pedagogiek, Psychologie

Specialisaties

Education and Child studies, Jeugdpsychologie, Onderwijs

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Na een bachelor Psychologie, een master Kinder- en Jeugdpsychologie en een master Onderwijskunde heb ik inmiddels enige ervaring in het schrijven van scripties. Ik vond het een enorme uitdaging om deze onderzoeken zelf op te zetten, de statistiek uit te puzzelen en de scripties te schrijven. Uiteindelijk zijn er scripties en resultaten uitgekomen waar ik erg trots op ben. Al tijdens mijn studie kwamen studiegenootjes en kennissen regelmatig naar me toe met vragen over hun scriptie van hun HBO- of universitaire studie: van het helpen met het schrijven van het onderzoeksvoorstel en de statistiek, tot de puntjes op de i zetten bij de laatste versie. Inmiddels geef ik al jaren bijles aan kinderen en jongeren en ben ik aan het werk als docent Nederlands voor vluchtelingen.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!