José

José heeft jarenlang gewerkt als financieel adviseur in het commerciële bedrijfsleven, manager en leidinggevende bij profit en non-profit organisaties en als docent, begeleider en examinator binnen het Onderwijs.

 

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider - José

José

Studierichting

Bedrijfskundig Management, Loopbaanprofessional

Specialisaties

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Sinds 2009 is zij zelfstandig loopbaanprofessional en trainer voor diverse organisaties. Zij is een generalist en beschikt over een breed arsenaal aan kennis.

Als begeleider bij ScriptieMaster wil ze studenten ondersteunen in het opbouwen van een goede scriptie. Door het stellen van de juiste vragen, het delen van kennis en praktische tips zal het eindresultaat een scriptie met een logische structuur in samenhang en inhoud zijn.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!