John

Opgeleid als technisch bedrijfskundige (hbo en wo), inmiddels meer dan 20 jaar werkzaam als adviseur/programma-, project-, proces-, interim & verandermanager/trainer/coach binnen zowel  de private als publieke sector, nationaal en internationaal. Deze werkzaamheden heb ik gecombineerd  met werk als parttime docent/afstudeercoördinator in het hoger onderwijs  (bachelor en master, ook zowel nationaal als internationaal; met name gericht op eindfasen van de opleidingen)  en daardoor heb ik –overall- een redelijk beeld van wat er van jou als afstudeerder verwacht en gevraagd wordt.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
John

John

Studierichting

Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Management

Specialisaties

Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Economie, Leisure management, Management & Organisatie, Ondernemerschap, Sports management, Technische bedrijfskunde, Technische Informatiekunde

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Ik ben een stevige en empathische coach op inhoudelijk, procesmatig en persoonlijk gebied en ik vind het erg leuk mensen te helpen en te begeleiden.  Ik ben als coach actief binnen het hoger onderwijs, coaching/training en professionele sectoren en sport. Ik ga uit van jou, jouw situatie en mogelijkheden en de eisen die de opleiding aan je afstuderen stelt en kan je in het gehele afstudeertraject helpen en  begeleiden. Door mijn analytische en open blik, basic thinking en heldere wijze van communiceren kunnen we effectief en gericht de mogelijkheden, onmogelijkheden en hobbels bespreken en komen tot een realistische aanpak en planning.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!