Holger

Mijn naam is Holger, ik woon in Utrecht. Sinds 2010 ben ik actief als docent in het hoger onderwijs en scriptiebegeleider. Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd aan de UvA en ik ben 10 jaar werkzaam geweest als consultant en manager. Ik doceer nu financieel management, management accounting en management control voor verschillende economische opleidingen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Holger

Studierichting

Bedrijfskunde, Economie, Finance, Human Resource Management, Marketing, Vrijetijdskunde en toerisme

Specialisaties

Begeleiden theorie naar praktijkadviezen, Hospitality, MaxQDA, Organisatiekunde, Projectmanagement, R, SERVqual, SPSS, Stata, SWOT, Toegepast onderzoek, Veranderkunde

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

De scriptiebegeleiding die ik bied verschilt; ik begeleid veel trajecten waarin studenten moeite hebben met statistiek (SPSS en Stata). De statistiekbegeleiding varieert van helpen datasets klaar te zetten, samen de analyses uitvoeren en helpen de data analyses te interpreteren. Daarnaast help ik met structuur aanbrengen in tekst en argumentatie in het theoretisch kader en conclusies.

Ik heb een brede interesse en kan met veel onderwerpen uit de weg. Ik begeleid ook Engelse scripties en internationale studenten.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!