Herman

Herman Belgraver heeft zich gespecialiseerd in bedrijfskunde scripties. Hij adviseert studenten over de verschillende onderdelen van een scriptie zoals literatuurgebruik en -verwijzingen, inleiding, theorie, methodologie, analyse/resultaten en conclusies. Maar ook over het (wetenschappelijke) “verhaal”: wat de student wil “vertellen” met zijn/haar scriptie.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider Herman

Herman

Studierichting

Bedrijfskunde

Specialisaties

Electrical engineering, Information Technology, International Business and Management, Research and Development, Strategisch Management

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Het schrijven van een scriptie en het doen van scriptie onderzoek is een uitdagend leertraject. De fundamenten om goed te presteren gedurende dit leertraject en voor het succesvol afronden van de scriptie zijn onder andere een goede intrinsieke motivatie, doorzettingsvermogen, inzet en de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van de student. Daarom is er tijdens de begeleiding ook aandacht voor deze aspecten van het leertraject. Zeker als de student even “vast zit” met zijn/haar verhaal of argumentatie kan een brainstorm sessie met zijn/haar scriptie begeleider de student helpen om “het probleem” net even van een andere kant te bekijken.

Herman heeft zijn ingenieurs titel behaald in het vakgebied elektrotechniek (informatietechniek) aan de Hogeschool van Amsterdam. Vervolgens heeft hij zijn Master of Science titel behaald in het vakgebied strategisch management aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Na zijn opleiding aan de Erasmus Universiteit heeft hij fulltime gestudeerd aan de Queen’s University Belfast om zo zijn doctorale graad in het strategisch management te kunnen behalen. Tijdens zijn promotie onderzoek heeft hij les gegeven aan diverse scholen van de Queen’s University Belfast. Hij heeft les gegeven en studenten begeleid in onder andere, onderzoek vaardigheden (kwalitatief, kwantitatief onderzoek en analyse met behulp van SPSS), management theorieën en operationeel management.

Als persoon is Herman toegewijd, besluitvaardig en niet bang om ambitieuze doelen te stellen.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor

Chat openen