Harry

Harry is economisch geschoold, heeft ervaring met (arbeids)marktonderzoek en (klant)tevredenheidsonderzoek. Daarnaast heeft hij ervaring in het hele onderzoeksproces: probleem/doelstelling formuleren, methodes kiezen, vragenlijsten ontwerpen, veldwerk, analyse, rapportage.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider - Harry

Harry

Studierichting

Bedrijfskunde, Economie

Specialisaties

Arbeidsmarkt, Commerciële economie, Economie, Klantonderzoek, Marktonderzoek, Milieueconomie, MVO, SPSS

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

In het begeleidingsproces maakt Harry gebruik van een praktische insteek, hij helpt de planning in de gaten te houden en de ge grote lijn vast te houden. Belangrijk ook dat er altijd in het oog gehouden wordt voor welke doelgroep de scriptie geschreven wordt: wat wil de beoordelaar in je scriptie zien? Je beoordelaar moet je te vriend houden!

Zijn begeleiding kenmerkt zich voornamelijk door het motiveren en het stellen van vragen zodat de studenten geholpen worden de kennis en kunde die al in hén zit eruit te krijgen.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!