Harry

Door positief en oplossingsgericht coachen help ik studenten een goede scriptie te schrijven. Daarbij gaat het niet alleen om de inhoud maar ook over het proces hoe je een goede scriptie kunt gaan schrijven. Hoe maak je een goede planning, hoe maak je een relevante analyse, hoe doe je onderzoek, hoe trek je de juiste conclusies en wat zijn de aanbevelingen.

 

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Harry-Scriptiebegeleider

Harry

Studierichting

Economie, Marketing

Specialisaties

Bedrijfseconomie, Communicatie, Economie, Marketing

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Ik ben als econoom afgestudeerd aan de universiteit van Groningen. Veel functies in de marketing vervuld in het bedrijfsleven. Maar ook altijd veel aandacht gehad voor het onderwijs. Veel scripties op het gebied van marketing en communicatie geëxamineerd en begeleid. Mijn specialisaties zijn marketing, communicatie, economie en bedrijfseconomie.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!