Désireé

Door positief en oplossingsgericht coachen help ik studenten om het proces van scriptie schrijven te vergemakkelijken en veelal het plezier terug te brengen. Als bedrijfskundige afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, ondersteun ik bedrijven om hun strategische innovatiekansen inzichtelijk te maken en het interne innovatievermogen te versterken.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scriptiebegeleider - Désireé

Désireé

Studierichting

Bedrijfskunde, Marketing

Specialisaties

Innovatiemanagement, Marketing, Ondernemerschap, Strategisch Management

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Gaandeweg is mijn visie ‘Rijk Zakendoen’ ontstaan: zakendoen die zowel menselijk rijke vervulling geven als financieel interessant zijn, tegelijkertijd. Inmiddels heb ik ‘Doing Business Richly’ in het buitenland in meer dan 20 landen wereldwijd gedeeld op congressen en aan universiteiten. Ik ben zelfstandig ondernemer en behalve in het bedrijfsleven, tevens werkzaam voor (Deeltijd) studenten Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht op gebied van adviseren & veranderen en persoonlijke competentie ontwikkeling. Aan de Ichthus Hogeschool Rotterdam ben ik ook scriptiebegeleider geweest. Ik houd van schrijven, heb mijn eigen boek geschreven en kan studenten naast inhoudelijk advies, helpen bij planning en opdelen in hapklare brokken, ook schrijfadvies geven waardoor het op papier zetten makkelijk wordt. Waar ik voor ga is dat de student met gemak en plezier aan zijn onderzoek werkt en een waardevolle scriptie schrijft waar hij of zij trots op is.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!