Debora

Debora is arbeid- en organisatiepsycholoog afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Haar interesses zijn dan ook onderwerpen gerelateerd aan arbeid en organisatie. Op dit moment heeft ze met name artikelen geschreven over ondernemerschap, goed werknemer-, werkgeverschap, bevlogenheid, betrokkenheid, burn-out en het psychologisch contract. Ze heeft ervaring als onderzoeker, auteur en scriptiebegeleider.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Debora

Debora

Studierichting

Communicatie, Psychologie

Specialisaties

Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde, Communicatie en onderzoeksvaardigheden, Innovatie, Ondernemerschap, Toegepaste Psychologie, Toerisme of vrijetijdskunde

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Sinds ze in 2014 haar studie arbeids- en organisatiepsychologie heeft afgerond aan de Erasmus Universiteit heeft ze ervaring opgedaan als scriptiebegeleider bij diverse organisaties en hogescholen. Als scriptieadviseur is ze tegenwoordig ook werkzaam voor de opleiding toegepaste psychologie en als scriptiebegeleider bij ScriptieMaster voor diverse opleidingen. Ze begeleidt studenten zowel inhoudelijk, qua structuur en op persoonlijk vlak tijdens het schrijven van de scriptie. Hierbij denkt ze inhoudelijk mee met de student en in overleg geeft ze advies op het gevraagde. Verder ondersteunt ze de student bij het stellen van doelen en het bewaken van deadlines.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!