Berbe

Een scriptie schrijven is vaak een tijdrovende periode die veelal wordt omschreven met het woord ‘moeizaam’. Laat je niet ontmoedigen, iedereen loopt echt een beetje tegen hetzelfde aan. Onderneem actie om je scriptie tot een succes te maken. Ik help je er graag bij!

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Berbe

Studierichting

Economie, Rechten, Verzekeringskunde

Specialisaties

Arbeidsrecht, Commerciële economie, International Business and Management, Nederlands recht, Riskmanagement, Verzekeringskunde

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Na het schrijven van meerdere (WO) scripties voor mijn verschillende studies weet ik als geen ander dat gedurende het schrijven van je scriptie er momenten zijn dat je vast loopt, je niet meer helder voor ogen hebt wat je wil bereiken of hoe je het kunt bereiken, hoe je er voor zorgt dat je hoofdvraag voldoende concreet en afgebakend geformuleerd is, en hoe je er voor kunt waken dat al hetgeen je op papier zet en onderzoekt echt bijdraagt aan de beantwoording van de hoofdvraag.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!