Anita

Als onderzoeker heb ik voor verschillende onderzoeksinstellingen en organisaties in het binnen- en buitenland gewerkt. Daarnaast begeleid ik HBO en WO studenten bij het schrijven van scripties en papers. Ik vind dat erg leuk om te doen, omdat ik weet hoe moeilijk de opstartfase kan zijn en om jezelf te blijven motiveren. Ik hanteer ook verschillende methodes om je weer motivatie en inspiratie te geven, zodat je sneller kan afstuderen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anita

Studierichting

Economie, Geschiedenis, Internationale betrekkingen, Politiek

Specialisaties

China, Economie, EU, Geschiedenis, India, Internationale betrekkingen, Politicologie, Rusland, Sociale economie

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Mijn achtergrond is in Internationale Betrekkingen en Europese studies. Na mijn studie heb ik in Georgië onderzoek gedaan en projectvoorstellen ontwikkeld voor een non-profit organisatie. Op dit moment doe ik onderzoek naar de betrekkingen tussen de EU, India en China voor een Indiase denktank. Ik kan inhoudelijke begeleiding geven op het gebied van geschiedenis, politicologie, energievraagstukken, sociale en internationale economie. Daarnaast heb ik veel kennis van de regio’s Rusland, India en China. Dankzij mijn internationale achtergrond kun je ook bij mij terecht voor Engelstalige scripties.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!