André

Mijn naam is André Kremer. Ik heb veel ervaring in het Hoger Onderwijs, de laatste 20 jaar vooral bij HBO’s in veel verschillende studierichtingen. Ik ben als docent en als manager actief geweest in zowel Nederland als in het buitenland – USA, Frankrijk, Engeland, Griekenland en Nepal, in studierichtingen Bedrijfskunde, IBMS en Bedrijfskundige Informatica en heb een eigen Hogeschool gehad. Naast lesgeven in bedrijfskundige vakken, zoals strategisch management, organisatiecultuur, HRM/HRD, heb ik vooral studenten bij hun afstuderen begeleid en daarbij geïntegreerd met het afstudeertraject methoden en technieken van onderzoek verzorgd. Dus ik weet waar studenten tegen aan lopen in de zwaarste klus van hun studie.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

André

Studierichting

Bedrijfskunde

Specialisaties

Bedrijfskunde, SPSS

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

Ik zoek naar een goed evenwicht tussen coaching en je leren de problemen zelf op te lossen. Ik heb een goede ruimte in het centrum van Rotterdam, aan de Weena naast het Centraal Station, om je te ontvangen voor begeleidingsgesprekken. De studenten die ik tot nu toe begeleid heb, zijn enthousiast over mijn aanpak. Ik zie het als een uitdaging om zoveel mogelijk studenten de eindstreep te laten halen, bij mijn instituut lag dat op 93%. Mijn hobby’s: zweefvliegen, fotograferen (ik heb een professionele studio), sporten (zwemmen, wielrennen), en daarnaast doe ik wat vrijwilligerswerk bij vluchtelingenwerk.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Onze scriptiebegeleiders hebben studenten van nagenoeg alle vol- en deeltijd opleidingen in Nederland mogen ondersteunen. Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zullen kijken wie er het beste bij jou past.

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!