Abe

Sinds het begin van mijn studie word ik gedreven door vragen over hoe we de wereld kunnen verbeteren. Opgeleid binnen de bachelor Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam heb ik geleerd dat er verschillende actoren nodig zijn om tot een gewenst product te komen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Abe

Studierichting

Bedrijfskunde, Management wetenschappen

Specialisaties

Circulaire economie, Duurzaamheid, Maatschappijwetenschappen, Natuurwetenschappen, Ondernemerschap

Op zoek naar een begeleider voor jou!

Voor iedere uitdaging hebben wij een begeleider

De veranderende wereld om ons heen vraagt ons om steeds met een hernieuwde blik te kijken naar wat we zien gebeuren. Dit kan ervoor zorgen dat scripties rondom duurzaamheidskwesties soms onwennig aanvoelen en dat bestaande instrumenten niet te lijken passen op het specifieke vraagstuk. Graag help ik studenten met het aanreiken van de juiste instrumenten om de scriptie aan te vatten. Dit kan zich uiten in hulp bij het maken van een planning, de keuze voor een specifieke methode of het aanbrengen van structuur. In de afgelopen jaren heb ik mij binnen een master in Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit / Universiteit van Amsterdam en een master in Sustainable Management aan Uppsala Universitet in Zweden veel bezig gehouden met de snijvlakken van de verschillende maatschappijwetenschappen, terwijl ik nu als promovendus regelmatig bezig ben met het op papier krijgen van doelstellingen en het opzetten van onderzoekstructuren om tot deze doelstellingen te komen.

Hoe kan ik jou helpen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet de begeleider die jij zoekt?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor

Chat openen