Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Je scriptie uitbesteden?

   Het schrijven van een scriptie wordt zoals gewoon door studenten als lastig en vervelend ervaren. Ondanks dat er bedrijven zijn die scriptiehulp aanbieden, zijn zij nooit degene die de scriptie ook voor je schrijven. Deze taak zal altijd bij de student zelf liggen. Desondanks zijn er studenten die dit niet zien zitten. Zij zoeken dan naar personen aan wie ze hun scriptie kunnen uitbesteden. Je scriptie laten uitbesteden, betekent dat je zelf opzoek gaat naar mensen of bedrijven die je scriptie voor je schrijven. Het uitbesteden van een scriptie is iets dat geheel illegaal is en er hangen veel risico’s aan als je dit toch besluit te doen. ScriptieMaster kan je helpen met het schrijven van je scriptie met behulp van onze scriptiebegeleiders. Zo hoef jij je scriptie niet te laten uitbesteden.

   Scriptie Uitbesteden - Afbeelding

   Gevolgen van je scriptie uitbesteden?

   Juist omdat het uitbesteden van je thesis niet mag, zijn er enkele gevolgen die hier tegenover staan. Als je je scriptie laat uitbesteden, en iemand anders je scriptie laat schrijven, wordt het vaak gedaan door een ghostwriter. Een ghostwriter is een schrijver die voor jou, je scriptie schrijft, terwijl jij degene bent waarvan de naam uiteindelijk op de scriptie komt. Gevolgen bij het uitbesteden die je kunt verwachten als je aan de gang gaat met een ghostwriter zijn onder andere dat je geen idee hebt wie je scriptie schrijft en aan wie je je scriptie dus laat uitbesteden. Verder kan je nooit de garantie hebben dat je scriptie plagiaat-vrij is. Ook is er geen optie van ‘niet goed, geld terug’. Uiteraard loop je het grootste risico om niet te slagen voor je studie en daarmee van je opleiding gestuurd te worden.

   Ook onze matchmakers, die maar al te vaak te maken krijgen hiermee, weten wat de gevolgen zijn van je scriptie laten uitbesteden: ‘Het uitbesteden van een scriptie kan aantrekkelijk zijn, wanneer je als een berg tegenop ziet om je scriptie te voltooien. Maar je scriptie uitbesteden is een groot gevaar. Het is frauderen en wanneer je gepakt wordt, dan ben je de Sjaak. Dan geen herkansing, maar word je gewoon van de opleiding weggestuurd. Vergeet ook niet dat een ghostwriter duizenden euro’s kan kosten zonder garantie van resultaat.’ – Hans, matchmaker bij ScriptieMaster

   Voorbeelden van sites die scripties illegaal studenten helpen met het schrijven van scripties zijn; Scriptielatenschrijven.nl en Afstuderen.startpagina.nl. Deze sites zijn eerder gebruikt door andere studenten die hun scriptie hebben laten uitbesteden. Deze partijen zijn geen scriptiebureau’s die studenten helpen bij het schrijven van hun scriptie, maar ghostwriters die scripties schrijven voor studenten. Vermijd daarom deze partijen dus en voorkom dat je van school gestuurd wordt.

   ScriptieMaster helpt je daarentegen op een legale manier bij het schrijven van je scriptie. Wij hebben een team van meer dan 170 scriptiebegeleiders met ervaring in bijna elk vakgebied. Hierdoor hoef jij je scriptie niet te laten uitbesteden, en kan jij toch op tijd je scriptie af hebben. Wij matchen jou aan één van onze begeleiders en samen kijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

   Scriptie Uitbesteden - Afbeelding

   Wat heeft ScriptieMaster te bieden voor jou?

   • Scriptiebegeleiding online

   • Scriptiebegeleiding op locatie

   • Scriptie content nakijken

   Wil je de beste scriptietips om aan je thesis te beginnen? Hieronder hebben we er alvast een paar voor je!

   1. Begin altijd op tijd, zo heb je genoeg tijd voor je plan van aanpak. Zo kan je met je begeleider, als het eventueel nodig is, nog dingen aanpassen.

   2. Zorg altijd dat je werkt aan de hand van een sjabloon. Op die manier heb je een voorbeeld die je kan aanhouden. Je ziet vanzelf dat het schrijven van je scriptie zo een stuk makkelijker gaat.

   3. Maak een planning en hou te allen tijde hieraan. Op die manier kan je beter naar je deadlines toe werken en heb je een goed overzicht van wanneer wat af moet.

   4. Hieronder vind je een overzicht van overlappende taken tijdens het schrijven van je scriptie. De globale tijdlijn geeft de volgorde van taken aan tijdens de scriptie. De overlappende taken geven aan wanneer een activiteit nog bezig is wanneer je weer aan een nieuwe activiteit begint.

   Scriptie Uitbesteden - Afbeelding

   Wil je meer scriptietips of een overzicht van alle scriptieonderdelen? Bekijk hier de beste scriptietips van onze scriptie experts.

   Heb je hulp nodig en wil je persoonlijk begeleidt worden door een van onze 170 professionele scriptiebegeleiders? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan en wij zorgen ervoor dat jij snel en succesvol je scriptie kunt afronden.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00