Je scriptie uitbesteden?

Het schrijven van een scriptie wordt zoals gewoon door studenten als lastig en vervelend ervaren. Ondanks dat er bedrijven zijn die scriptiehulp aanbieden, zijn zij nooit degene die de scriptie ook voor je schrijven. Deze taak zal altijd bij de student zelf liggen.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Je scriptie uitbesteden?

Er zijn studenten die dit niet zien zitten. Zij zoeken dan naar personen aan wie ze hun scriptie kunnen uitbesteden. Je scriptie laten uitbesteden, betekent dat je zelf opzoek gaat naar mensen of bedrijven die je scriptie voor je schrijven. Het uitbesteden van een scriptie is iets dat geheel illegaal is en er hangen veel risico’s aan als je dit toch besluit te doen. ScriptieMaster kan je helpen met het schrijven van je scriptie met behulp van onze scriptiebegeleiders. Zo hoef jij je scriptie niet te laten uitbesteden.

Scriptie Uitbesteden - Afbeelding

Gevolgen van je scriptie uitbesteden?

Juist omdat het uitbesteden van je thesis niet mag, zijn er enkele gevolgen die hier tegenover staan. Als je je scriptie laat uitbesteden, en iemand anders je scriptie laat schrijven, wordt het vaak gedaan door een ghostwriter. Een ghostwriter is een schrijver die voor jou, je scriptie schrijft, terwijl jij degene bent waarvan de naam uiteindelijk op de scriptie komt. Gevolgen bij het uitbesteden die je kunt verwachten als je aan de gang gaat met een ghostwriter zijn onder andere dat je geen idee hebt wie je scriptie schrijft en aan wie je je scriptie dus laat uitbesteden. Verder kan je nooit de garantie hebben dat je scriptie plagiaat-vrij is. Ook is er geen optie van ‘niet goed, geld terug’. Uiteraard loop je het grootste risico om niet te slagen voor je studie en daarmee van je opleiding gestuurd te worden.

Ook onze matchmakers, die maar al te vaak te maken krijgen hiermee, weten wat de gevolgen zijn van je scriptie laten uitbesteden: ‘Het uitbesteden van een scriptie kan aantrekkelijk zijn, wanneer je als een berg tegenop ziet om je scriptie te voltooien. Maar je scriptie uitbesteden is een groot gevaar. Het is frauderen en wanneer je gepakt wordt, dan ben je de Sjaak. Dan geen herkansing, maar word je gewoon van de opleiding weggestuurd. Vergeet ook niet dat een ghostwriter duizenden euro’s kan kosten zonder garantie van resultaat.’ – Hans, matchmaker bij ScriptieMaster

Voorbeelden van sites die scripties illegaal studenten helpen met het schrijven van scripties zijn; Scriptielatenschrijven.nl en Afstuderen.startpagina.nl. Deze sites zijn eerder gebruikt door andere studenten die hun scriptie hebben laten uitbesteden. Deze partijen zijn geen scriptiebureau’s die studenten helpen bij het schrijven van hun scriptie, maar ghostwriters die scripties schrijven voor studenten. Vermijd daarom deze partijen dus en voorkom dat je van school gestuurd wordt.

ScriptieMaster helpt je daarentegen op een legale manier bij het schrijven van je scriptie. Wij hebben een team van meer dan 170 scriptiebegeleiders met ervaring in bijna elk vakgebied. Hierdoor hoef jij je scriptie niet te laten uitbesteden, en kan jij toch op tijd je scriptie af hebben. Wij matchen jou aan één van onze begeleiders en samen kijken we hoe we je het beste kunnen helpen.

Wat heeft ScriptieMaster te bieden voor jou?

Wil je de beste scriptietips om aan je thesis te beginnen? Hieronder hebben we er alvast een paar voor je!

Begin op tijd

Begin altijd op tijd, zo heb je genoeg tijd voor je plan van aanpak. Zo kan je met je begeleider, als het eventueel nodig is, nog dingen aanpassen.

Werk met een sjabloon

Zorg altijd dat je werkt aan de hand van een sjabloon. Op die manier heb je een voorbeeld die je kan aanhouden. Je ziet vanzelf dat het schrijven van je scriptie zo een stuk makkelijker gaat.

Maak een planning

Maak een planning en hou te allen tijde hieraan. Op die manier kan je beter naar je deadlines toe werken en heb je een goed overzicht van wanneer wat af moet.

Overlappende taken

Hieronder vind je een overzicht van overlappende taken tijdens het schrijven van je scriptie. De globale tijdlijn geeft de volgorde van taken aan tijdens de scriptie. De overlappende taken geven aan wanneer een activiteit nog bezig is wanneer je weer aan een nieuwe activiteit begint.

Scriptie Uitbesteden - Afbeelding

Wil je meer scriptietips of een overzicht van alle scriptieonderdelenBekijk hier de beste scriptietips van onze scriptie experts.

Heb je hulp nodig en wil je persoonlijk begeleidt worden door een van onze 170 professionele scriptiebegeleiders? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan en wij zorgen ervoor dat jij snel en succesvol je scriptie kunt afronden.

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt