Scriptievoorbeelden

Gepaste en kwalitatief goede scriptievoorbeelden kunnen je helpen en inspireren om zelf ook een goede scriptie te schrijven.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,6
4.4/5

352

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Inhoudsopgave

Gepaste en kwalitatief goede scriptievoorbeelden kunnen je helpen en inspireren om zelf ook een goede scriptie te schrijven. Kijk daarbij vooral naar scripties van dezelfde opleiding als die van jou. Elke opleiding heeft namelijk eigen regels, richtlijnen en verwachtingen.Een overzicht van een aantal databanken met scriptievoorbeelden:

  • HBO Kennisbank. Binnen hogescholen worden veel publicaties zoals artikelen, onderzoeksrapporten en afstudeerwerken geproduceerd door lectoren, docenten en studenten. De HBO Kennisbank maakt dit materiaal van hogescholen zichtbaar en beschikbaar voor uitwisseling en hergebruik. De HBO Kennisbank is hierdoor een belangrijke toegangspoort tot de resultaten van onderzoek van hogescholen.
  • SCRIPTIES-ONLINE. Is een faciliteit voor het online ter beschikking stellen van afstudeerscripties van opleidingen binnen het Nederlandse hoger onderwijs. Met SCRIPTIES-ONLINE is het mogelijk om in een keer de elektronische archieven (OAI-repositories) met afstudeerscripties van Nederlandse universiteiten en hogescholen te doorzoeken.
  • Scribbr.  Een overzicht van met prijzen bekroonde scripties.

Sneller afstuderen? Het maximale uit je scriptie halen?

Maak gebruik van de scriptiehulp van de ScriptieMaster. Meld je hier aan voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Heeft dit jou geholpen? Deel het met anderen:

Bekijk meer artikelen

hypothese formuleren
Implementatieplan
Analysevinder: Welke analyse bij welke data en variabelen?

Heb je vragen over dit artikel?

Laat een comment achter

Heb je vragen over dit artikel? Laat een comment achter en een van onze
begeleiders zal hem zo spoedig mogelijk beantwoorden

Wij bieden scriptiebegeleiding aan studenten van o.a.:

Inmiddels hebben onze scriptiebegeleiders van nagenoeg iedere vol- en deeltijd opleiding in Nederland studenten mogen ondersteunen bij hun afstudeertraject! Ben je nieuwsgierig geworden welke begeleider jou het beste kan ondersteunen bij jouw specifieke opleiding, studie en onderwerp? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Hopelijk tot snel!