Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Scriptiebegeleiding economie

   Ben je bezig met je scriptie economie en kun je wel wat extra scriptiebegeleiding gebruiken? Hieronder vertellen economie studenten hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren.

   “Advies ScriptieMaster bespaarde me veel tijd”

   “In de beginfase van mijn scriptie heeft ScriptieMaster mij goed op weg geholpen door mee te denken over een doelstelling, een probleemstelling en de haalbaarheid daarvan. ScriptieMaster heeft me ook goed advies gegeven bij het opstellen van een plan van aanpak en een goede structuur voor het onderzoek. Ik ben ervan overtuigd dat dit me veel tijd heeft bespaard. Door samen te brainstormen over ideeën en oplossingen kom je trouwens zelf op betere ideeën. Het snelle reageren op vragen, zowel per telefoon, e-mail als real-life heb ik bijzonder gewaardeerd. Dit geldt ook voor het kritisch meedenken en de heldere feedback op ingeleverde stukken.”

   – caroline (economie, rotterdam)

   “Ik was anders nooit tot een scriptie gekomen”

   “Door ScriptieMaster heb ik het schrijven van mijn scriptie volbracht. Ik was zonder de scriptiebegeleiding van snelafstuderen.nl nooit tot een scriptie gekomen.”

   – hans (bedrijfseconomie, amsterdam)

   De volgende stap

   Wil je meer weten over Scriptiebegeleiding voor economie scripties? Wij vertellen je er graag meer over. Schrijf je in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, en krijg van ons advies op maat over je scriptie.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00