Marijn
Marijn Psychologie en Cultuurwetenschappen
Specialisaties: Sociale- Klinische- en Gezondheidspsychologie, Nederlands, Cultuurwetenschappen en SPSS

Scriptiebegeleider Marijn

Zie je door de bomen het bos niet meer, of weet je niet hoe je het schrijven van een scriptie moet aanpakken? Heb je een tweede paar ogen nodig om mee te lezen of kun je wel wat motivatie gebruiken? Voor al deze zaken kun je bij mij terecht.

Ik begeleid je graag bij het schrijven van je scriptie, zodat je je studie met een goed resultaat en een trots gevoel kunt afronden!

Mijn kracht ligt in het coachen, structuur aanbrengen en plannen. Ik ben van huis uit sociaal geograaf, met een specialisatie in ontwikkelingsstudies, maar ik kan natuurlijk ook uitstekend ondersteunen bij andere ruimtelijke of sociale wetenschappen. Na het schrijven van twee scripties en volop ervaring in het schrijven van rapporten, factsheets en andere onderzoek gerelateerde documenten, weet ik als geen ander hoe het proces in zijn werk gaat.

Ik woon op dit moment tijdelijk in Amerika, vlakbij New York, met mijn man en twee dochters. Vanuit hier ben ik als freelance onderzoeker gaan werken. Daarnaast zet ik mij in als scriptiebegeleider. Al het contact met mij zal dus via Skype of email gaan. Het voordeel hiervan: als jij slaapt, kijk ik naar jouw teksten en als je wakker wordt, kun je gelijk weer aan de slag!

Stel direct jouw vraag