Hulp nodig bij je scriptie? Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

   Afstudeerbegeleiding

   Schiet de afstudeerbegeleiding vanuit de opleiding tekort? Of zoek je meer diepgang in je afstudeeropdracht? De afstudeerbegeleiders van ScriptieMaster helpen studenten bij het oplossen van allerlei problemen. Een afstudeerbegeleider kan je aanvullende afstudeerbegeleiding bieden. Hierdoor wordt je geholpen bij het behalen van jouw doelen. Dit doen zij door middel van een persoonlijke, doelgerichte en op ervaring gebaseerde aanpak.


   Waarom afstudeerbegeleiding

   Aanvullende afstudeerbegeleiding helpt je meer uit je scriptie te halen. Bovendien ben je sneller klaar. Een afstudeerbegeleider die mee kan praten over je scriptie of afstudeeropdracht, heeft veel voordelen. De thema’s waarmee aanvullende afstudeerbegeleiding je helpen verschillen per situatie. Gelukkig hebben we al meer dan 3.000 studenten succesvol geholpen bij het afstuderen. Daardoor weten we heel goed wat er in jouw situatie van je wordt verwacht.

   afstudeerbegeleiding-afbeelding


   Hoe werkt afstudeerbegeleiding

   Onze methode van afstudeerbegeleiding helpt je succesvol af te studeren. Zo kun je hard werken in ons scriptielab, omdat je daar geen afleiding hebt.  Ook is er een afstudeerbegeleider aanwezig die direct jouw praktische vragen kan beantwoorden. Daarnaast helpt de afstudeerbegeleider jou met het opstellen van je persoonlijke dagdoelen. Deze moeten realistisch en haalbaar zijn. Als je te makkelijke doelen stelt, haal je daardoor niet het maximale uit een scriptielabdag. Anderzijds is het ook niet voordelig om doelen te formuleren die niet haalbaar zijn. Als je de doelen die je stelt nooit haalt, komt dat je motivatie niet ten goede. Kortom, de afstudeerbegeleider helpt je slimmer aan je scriptie te werken. Ook geeft hij je tips om tijd te besparen.

   Saarnaast is 1-op-1-begeleiding onderdeel van onze methode. Tijdens een 1-op-1-gesprek met een afstudeerbegeleider, krijg je deskundig advies over de inhoud en de planning van je scriptie.


   Gratis eerste consult

   Wil je weten hoe aanvullende afstudeerbegeleiding jou kan helpen? Schrijf je dan in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij geven wij je direct inzicht in jouw situatie! Zo kun je kennismaken met onze methode en ervaren of deze voor jou werkt! Meer weten over afstudeerbegeleiding: Stel hier je vraag over onze afstudeerbegeleiding.

   Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

   Vul de velden hieronder in en wij nemen uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op!

   Vul je gegevens in en vervolgens nemen wij op werkdagen binnen 1 uur contact met je op om een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in te plannen. In dit gesprek kijkt een van onze scriptie-experts in welke fase van het scriptietraject je bent, waar je tegenaan loopt en tot slot hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je jouw scriptie goed afrondt. Je kunt ons ook direct bellen via 010 – 714 23 43 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 43 247 310.

   • Kantoorlocatie:
    Marconistraat 16
    3029 AK Rotterdam

   • 010 – 714 23 43

   • 0643952716

   • info@scriptiemaster.nl

   • Maandag – Vrijdag: 8:00 – 22:00
    Zaterdag – Zondag: 9:00 – 17:00