Afstudeerbegeleiding

Schiet de afstudeerbegeleiding vanuit de opleiding tekort? Of zoek je meer diepgang in je afstudeeropdracht? De afstudeerbegeleiders van ScriptieMaster helpen studenten bij het oplossen van allerlei problemen. Een afstudeerbegeleider kan je aanvullende afstudeerbegeleiding bieden. Hierdoor wordt je geholpen bij het behalen van jouw doelen. Dit doen zij door middel van een persoonlijke, doelgerichte en op ervaring gebaseerde aanpak.

Hulp nodig bij je scriptie?

Vul je gegevens in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
8,2
4.1/5

314

Beoordelingen

10.000+ studenten geslaagd

98% slaagt op tijd

Hbo & wo, online & offline

Scriptiebegeleiding sinds 2005

Waarom afstudeerbegeleiding

Aanvullende afstudeerbegeleiding helpt je meer uit je scriptie te halen. Bovendien ben je sneller klaar. Een afstudeerbegeleider die mee kan praten over je scriptie of afstudeeropdracht, heeft veel voordelen. De thema’s waarmee aanvullende afstudeerbegeleiding je helpen verschillen per situatie. Gelukkig hebben we al meer dan 3.000 studenten succesvol geholpen bij het afstuderen. Daardoor weten we heel goed wat er in jouw situatie van je wordt verwacht.

afstudeerbegeleiding-afbeelding

Hoe werkt afstudeerbegeleiding

Onze methode van afstudeerbegeleiding helpt je succesvol af te studeren. Zo kun je hard werken in ons scriptielab, omdat je daar geen afleiding hebt.  Ook is er een afstudeerbegeleider aanwezig die direct jouw praktische vragen kan beantwoorden. Daarnaast helpt de afstudeerbegeleider jou met het opstellen van je persoonlijke dagdoelen. Deze moeten realistisch en haalbaar zijn. Als je te makkelijke doelen stelt, haal je daardoor niet het maximale uit een scriptielabdag. Anderzijds is het ook niet voordelig om doelen te formuleren die niet haalbaar zijn. Als je de doelen die je stelt nooit haalt, komt dat je motivatie niet ten goede. Kortom, de afstudeerbegeleider helpt je slimmer aan je scriptie te werken. Ook geeft hij je tips om tijd te besparen.

Saarnaast is 1-op-1-begeleiding onderdeel van onze methode. Tijdens een 1-op-1-gesprek met een afstudeerbegeleider, krijg je deskundig advies over de inhoud en de planning van je scriptie.

Gratis eerste consult

Wil je weten hoe aanvullende afstudeerbegeleiding jou kan helpen? Schrijf je dan in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij
geven wij je direct inzicht in jouw situatie! Zo kun je kennismaken met
onze methode en ervaren of deze voor jou werkt! Meer weten over
afstudeerbegeleiding: Stel hier je vraag over onze afstudeerbegeleiding.

Met scriptiebegeleiding investeer je in je toekomst!

Sinds 2005 zijn al meer dan 10.000 studenten met onze scriptiebegeleiding afgestudeerd

Minder collegegeld

Met onze begeleiding studeer je op tijd af en betaal je dus minder collegegeld.

Eerder salaris

Met jouw diploma op zak ben jij klaar voor een baan, dat betekent eerder salaris.

Ontwikkel jezelf

Door persoonlijke begeleiding ontwikkel je jouw zwakkere punten.

Goed op je CV

Met een goed resultaat heb je een mooi visitekaartje voor op de arbeidsmarkt